Dagens outfit

You are mine lollipop

I helgen skrev Lilly till mig, en läsare som hade läst att jag gärna hade velat ha Lollipop jackan och bootsen ur Bianca Ingrossos kollektion tillsammans med Nelly.

Hon hade köpt jackan men kände inte att den riktigt passade henne och frågade om jag ville köpa den. Jag hoppade in i bilen direkt och körde mot Södertälje sent på kvällen. Köpte jackan och satt i köer i nästan 1,5 timme på vägen hem igen 🤣🤣🤣

Om det var värt det? JAAAAAA!

Jag är förälskad i min nya lollipop jacka! – Damn you are good Bianca!

8 Kommentarer

  1. Camilla

    Det där har alltid kallats flanellskjorta i min värld, en lite för stor rutig flanellskjorta i detta fallet men inte en jacka?? Suck, är nog jag som är gammaldags och inte hänger med i modesvängen längre…. 😉

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting