BilderBröllopKärlek

Yes to the dress

 

Tjejerna kom och efter tårta och dans satte vi på dom klänningarna som vi köpte under vår semester i Spanien:

Jag brukar inte bära smycken speciellt ofta, så Leonore tyckte att mitt halsband var spännande

Glädjen i att dom verkligen var med i att ”mamma och pappa ska gifta sig idag. Äntligen får mamma också heta Rosas i efternamn”

Små gossiga barnfötter <3 

Kärleken i denna bild gör mig rörd

Sen var det min tur. Jag, mamma och tjejerna stängde in oss på toaletten och utanför satt hela gänget. Om alla grät? Svar ja

Det kändes så fint att det var min mamma och mina döttrar som hjälpte mig på med klänningen. Tre generationer kärlek och tre av de mest betydelsefulla i mitt liv <3

Klänningen då? Den kommer ifrån By Malina. Var den andra jag prövade och direkt visste jag att det var klänningen jag ville gifta mig i. Enkel, öppen rygg och sensuell. Det kändes verkligen som en ”Paula-klänning” och när jag och Hugo fick se varandra för första gången sa han precis likadant. ”Det här är så du”. 

Tyckte att släpet gjorde himla mycket 

Sen vart det bråttom. Från fönstret såg vi att Hugo var påväg ut till det lilla kapellet utanför slottet. Jag försökte samla mig men det var lönlöst. Grät, och grät. Det var tur att hår och make var kvar efter first look så dom hann bättra på sminket efter en gråtfest 

Michan kom med min brudbukett. Temat var Dalia, rosor och eukalyptus. Ni ska få se tärnornas, flickornas och bordsblommorna också. Allt höll samma tema och samma färg. Floristen, som också gjorde en vacker blombåge heter Daniella och henne hittar ni på Ösmos Plantshop. Daniella är Lars respektive som stod bakom kameran och filmade ”brev till dig” och vår bröllopsfilm som är klar inom ett par veckor. Har känts tryggt och lugnt att bara jobba med leverantörer vi känner <3

Fotograf: Sandra Rogers 

6 Kommentarer

  1. Karin

    Sitter på bussen på väg till jobbet och storgråter?. Blir så rörd av att se alla bilderna! Glädjen och spänningen i barnens ögon, så fint. Man känner stämningen ?

  2. Diana

    Den skönheten du besitter på dessa bilder, i den stunden och med alla den kärlek och förväntan du har, går inte att beskriva. Du ser magisk ut, är så glad för er skull, är så glad att se er så kära, så glada. <3

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting