Dagens fråga

”What is your problem?”

Det sjukaste hände på planet. Vad är det för fel på människor? Hur kan man inte tänka på hur man beter sig?

Efter att lampan för bältet hade släckts så fällde jag ner mitt säte. Vi hade en 10 timmars flygning som gick på kvällen/natten och tror att majoriteten av alla människor bara ville sova.

När jag fällt ner min stol och börjar blunda pickar mannen bakom mig på axeln.

Mannen: Take up your chair

Paula: Excuse me?

Mannen: Take up your chair!

Paula: No, I have the right to have my chair down. Wake me up when you get the food and I will take up my chair.

Där slutade diskussionen för mig och jag vände mig om och blundade igen. Tills mannen reste sig upp och tryckte på knappen på min stol så att jag åkte upp.

”Vad i helvete var hans problem” tänkte jag, men ni vet när man ser på en person att hen inte har alla hästar hemma. Den här mannen såg aggressiv och hotfull ut, så det var inte läge att göra honom mer upprörd. Jag kallade istället på kabinpersonalen som förklarade min rätt till att ha mitt säte nerfällt och vi sa också att jag givetvis tar upp det när han ska käka. Personalen erbjöd även mannen en annan plats men han ville inte byta. Återigen tryckte han själv på min knapp så att jag fälldes bak, han svor till personalen men sa ”okej”.

Under halvtimmen efter diskussionen med kabinpersonalen drack han mycket alkohol. Rapade högt, slog i mitt säte med flit och pratade med sig själv på ryska. Det kändes obehagligt att ha han bakom mig och jag kunde absolut inte komma till ro.

Bägaren hann över för mig när han reste sig jämte mig, lutade sig mot min stol och stod och gungade på mig med flit. Då höjde jag min röst och frågade vad hans problem var. Situationen blev obehaglig och återigen kom personalen som investerade på att han skulle byta plats. Han hade egentligen inget val och dom förklarade för honom att personen framför honom på hans nya plats också har rätt till att fälla ner sitt säte.

Det roligaste var att han släppte det inte där, han gjorde allt för att provocera mig.

Mannen: Can you tell her to take up her chair. I can not get out when she has the seat down.

Personalen: No sir, you can take up your armrest and get up.

Givetvis passade han på att för en sista gång slå i min stol för att störa mig. Med en ondskefull blick flyttade han tillslut på sig. Jag har aldrig varit med om detta dåliga beteende på ett flygplan förut men det var tydligt att han inte hade alla hästar hemma. Ett tag trodde jag att han faktiskt skulle slå mig men det han inte visste om var att jag hade 18 personer med mig som back up. Tur nog hände ingenting och jag såg honom inte mer. Jag tackade personalen för deras hjälp och somnade sedan tills vi var framme i Schweiz.

-Har du varit med om att någon beter sig obehagligt på ett flygplan? // Nu är det inte långt kvar hem, jag är så pirrig på att träffa min familj igen??

70 Kommentarer

 1. Emelie

  Klart man ska få fälla ner sätet utan att behöva fråga om det! Enda gången man kanske kan kolla läget innan är efter maten så att den bakom också har ätit klart innan man fäller ner sätet. Hände en incident i somras när jag och sambon skulle flyga till Thailand… Min sambo hade beställt öl till middagen som serverades 1-2 timmar efter att vi hade lyft. Så efter en stund börjar killen fram honom att fälla ner sin stol så att ölburken kläms och det sprutar öl åt alla håll och min sambo var dyngsur av öl på vissa och vi hade ju några timmar kvar. Han börjar torka och kolla så att killen bredvid var ok och hans mamma som satt på andra sidan gången hade våtservetter som hon gav min sambo. Så när det mesta var upptorkat och det blev lite lugnt så säger en liten jävla snorunge (typ 12-13 år) bakom oss: ”Maybe you should say you’re sorry!” med attityd. Så då vänder sig min sambo om och ber dom på raden bakom om ursäkt fast det inte ens var hans fel. Jag ville bara vända mig och bryta fingrarna av den stöddiga lilla skiten.

 2. M

  Har inte varit med om det när jag har flygit, däremot åkte jag och sambon buss 16h när vi skulle förflytta oss mellan 2 städer i Australien. När jag skulle gå på toa på morgonkvisten säger mannen som sitter bakom mig till min sambo (han kan alltså inte säga detta direkt till mig utan sambon får vidarebefordra detta till mig) att jag ska fälla upp sätet för det är morgon nu och han ville läsa. Han satt själv och hade bara kunnat sätta sig på det andra sätet, istället fick jag och sambon byta plats för jag sover inte bra på bussar och var fortfarande trött och ville sova mer.

 3. Jante

  Då får ni boka andra platser. Personen framför ska inte lida för era ”långa ben”. Vem fan tror ni att ni är som ska bestämma hur personen framför ska sitta. Funktionen för att fälla bak finns av en anledning, att man ska kunna fälla bak om man vill. Har man extremt långa ben får man boka plats med extra utrymme. Inte boka billigaste biljetten man hittar och sen be hela planet anpassa sig efter en själv…

 4. Jackie

  Av respekt så frågar jag alltid personen bakom. Handlar inte om att man inte har rätt till det utan att personen bakom kan lida av cellskräck och känna sig instängd. Har själv en mamma som lider av detta och vet vilken panik hon kan få. Man behöver inte alltid tänka på sig själv när man sitter på ett litet flygplan. Klarar man av att sitta och sova och inte behöver fälla bak stolen av bra skäl, så tycker jag inte att man behöver göra det.

  I detta fallet så hade det inte spelat någon roll vad man hade gjort då mannen var klart inställd på att ha konflikt och inte ge sig. Men det är bra att tänka mer än bara på sig själv. Behövs det inte för en så behöver man inte vara envis bara för det är en principsak.

 5. Freja

  Hej, det är väl inte paula som ska hålla koll på om personen bakom henne har långa ben om nu så var fallet?

  Han ska kunna hålla reda på sig själv och kanske då informera Paula innan att han tar skada av nedfälld stol (om nu ens så är fallet. Han verkade bara vara konstig och självisk, så varför bry sig om han då)
  så hade hon haft en chans att agera utifrån det hon vet.
  Det gäller alla med detta problem. Det är lättare om ni delar denna information när ni sätter er till personen framför istället för att bli klämda! Tycker ni inte det? Pröva! Det kanske blir en toppen flygning nästa gång

 6. Anna

  Gud vad sjukt! Hade reagerat exakt som du och absolut INTE fällt upp. Fyfasen. Bra att du stod på dig och emot. Hade aldrig frågat om lov heller då det är självklart att man får
  Fälll sin stol. Sicket as gubben/mannen var, blir irriterad och hade velat fräsa ifrån till honom nu haha!

 7. Amanda

  Sarah, om du har det problemet så finns det inget annat alternativ för dig än att boka en plats med extra benutrymme.
  Du kan omöjligt tycka att personen framför inte ska få sitta bekvämt pga. Dina långa ben? Herregud.

 8. Jo

  åh herregud.. flyger några gånger per år. flyg mellan 5.5-11h, fäller alltid ner stolen. alltid. och skulle aldrig heller fråga personen bakom om det är okej. lika så har personen framför mig rätt att ha stolen nere. förutom vid maten. tror ingen av er tycker att man kan sitta spikrakt upp i flera timmar.

 9. Flygvärdinnan

  Självklart behöver man inte fråga om det är okej att fälla ner sätet. Det är bara i exakt rows det inte går.
  En lösning är att fälla bakåt sitt eget säte och vips får du mer rum.
  Orimligt att tro att någon ska sitta ihoptryckt för att du vill ha mer rum bakom.
  Ett priviligierat problem helt enkelt.

 10. Sara

  Bra att du sa ifrån, jag hade aldrig vågat! En gång var det en man bakom mig som bad mig att inre fälla ned sätet för att han hade så långa ben. Jag tycker det är fel att kräva en sån sak under en långflygning! Då behöver man ju sova. Har man så långa ben eller problem som den personen du råkade ut för så får man väl skaffa ett säte med extra benutrymme eller en plats där ingen sitter framför en

 11. Sarah

  Hade också blivit väldigt förbannad om personen framför mig vägrade fälla upp sitt säte – jag har väldigt långa ben och skadar mina knän när sätet framför är nedfällt. Tycker såklart inte att hans beteende var okej för det, låter som en mupp, men har varit med om samma sak själv och kan inte direkt förkorta mina ben.. Tycker att rätten att fälla ner sitt säte får vara i mån av plats, skulle jag fälla ner mitt eget säte så skulle jag kolla med personen bakom först.

 12. C

  Men luuugn! Vad spelar det för roll? Skulle du ta illa upp om någon sa att du pratade norska eller danska? Who the fuck cares? Så jävla PK.

 13. Linn

  Märkligt att det är så många bland dina kommentarer alltid frågar innan dom fäller ryggstödet?!
  Jag har flugit ganska mycket runt om i världen, både till och från Sverige men även mellan andra länder och har då aldrig och då menar jag Aldrig vart med om att någon har frågat mig om att det skulle vara okej att fälla ner ryggstödet!
  Självklart ska man få fälla ner sitt ryggstöd, är man i behov av extra utrymme då får man boka en sådan plats.

 14. Anna

  Så sjukt, vi flög till Miami i lördags och det utbröt en fight, de skrek och var helt galna pga just samma anledning! Sjukt hur folk beter sig!

 15. Jante

  Klart som fan man fäller bak sätet? Konstig inställning alla ni i kommentarerna har om att man borde sitta rakt upp för att det är trångt? Vet inte vilka budgetbolag ni flyger med men vill man ha mer plats än vanliga flyg får man ju åka bil eller business.. jävla gnäll på folk. Paula borde gett äcklet en höger. Varför följer ni om ni stör er på allt så mycket?

 16. Emelie

  Personligen tycker jag att det är den sämsta funktionen på ett flyg ? Platsen är redan så liten och fäller personen framför sätet sitter man men knäna i munnen även om man är under 165 och man kan inte röra sig ?? Med det sagt är hans beteende dock verkligen inte okej!!!

 17. Jessica

  Heeeerreguuuud, det enda jag kan göra är
  Att ruska på huvudet och skratta? håller med, varför finns ens funktionen ”fälla ned sätet” om man ska behöva FRÅGA personen bakom om det är okej!? Det är ju inte så att funktionen är skapad så att stolen hamnar i knät på personen bakom? Haha, alltså, vill man inte att personen framför ska fälla ned så får man väl köpa sig en plats längst fram, eller köpa extra benutrymme?! Alltså??‍♀️ Flyger man flygplan får man väl tamefan räkna med att personen framför VILL FÄLLA NED SITT SÄTE!!!!

 18. Cecilia

  Jag fäller aldrig mitt säte för jag tycker att det är jobbigt när andra gör det framför mig. Fast nuförtiden så sitter vi alltid där det är extra benutrymme/ nödutgång så nu behöver man inte tänka på det ens ?

 19. Anna

  Var du tvungen att skriva att han pratade ryska? Hur vet du det? Det kanske var ukrainska som är ganska likt ryska? Att tala om för oss vilket språk han talade med sig själv ändrar inte historien, MEN det var onödigt att avslöja vilket språk han talade, för nu kommer alla att börja hoppa på och dra alla ryssar över en kant, tänk på det nästa gång

 20. J

  Jag har aldrig frågat, har aldrig blivit upprörd när den framför mig fällt ner eller fått kommentar när jag fällt ner. Alla får göra vad de vill med sin stol, funktionen finns ju. Är man lång får man boka en plats med extra benutrymme. Är resan billig får man räkna med dåliga säten. Är det en långresa över natten får man räkna med nedfällt säte. Man får känna av och acceptera situationen. Det gjorde inte den gubben.

 21. Tova

  Jag hatar dem som fäller ner sin stol framför mig, ? just för om man har något på brickan så blir det ännu trängre. Men om någon hade fällt ner sin stol så hade jag inte sagt ngt till personen utan jag hade suttit tyst och stört mig på personen bara ?

 22. Hanna

  Jag kan tycka att det är ganska respektlöst att dra ner sätet. Så gott som alla olika plan jag flugit med blir det riktigt trångt för den som sitter bakom. Om det då blir trångt för mig som är 165 cm så kan jag tänka mig hur det blir för någon som är längre än mig.varför ska hen sitta obekvämt i 10 timmar bara för att du ska kunna ligga ner. Fråga innan och gör upp om en kompromiss, man kanske kan fälla någon timme eller inte hela vägen ner.

 23. My

  Förstår dig paula, men alltså jag hatar också såna som fäller ner? får typ panik. Är redan trångt som det är. Och då är jag ändå 155 lång och rätt liten. Stackars långa o stora människor på flygplan. Såå hans beteende var ju rätt obehagligt och to much men ditt beteende var inte heller helt sjyst.

 24. Cami

  Kan inte fatta att så många ”håller med honom” det är URLÖJLIGT att man ska behöva fråga om man får fälla ner sätet eller inte, vem är någon annan att bestämma det? Märks att ni inte flugit mycket alls. Han var full och knäpp. Du gjorde absolut inget fel Paula, jättebra att du stod upp för dig själv!

  Kram!

 25. Sara

  Men GUD vad är det för sjuk storm av negativitet när Paula upplevt något som hon tycker är hotande/obehagligt. Fine att alla tycker att hon borde ha frågat, men folk uttrycker sig otroligt otrevligt!! På ett NATTFLYG som man betalat massa pengar för måste väll alla få sova??? Paula, ta inte åt dig. Om vissa hade kunnat formulera sig bättre hade de sagt FY vad tråkigt för dig att du upplevde det här och hoppas att det inte gör dig orolig att flyga i framtiden. Om du själv upplever det som en bekvämare grej att fråga innan nästa gång, gör det – men du behöver faktiskt inte göra det då det ingår i paketet att få va någorlunda bekväm på ett nattflyg. Kram du är GRYM!

 26. Louise

  Fan vilka osköna människor du har i ditt kommentarsfält! Otroligt många PK-människor…
  Betalar man för en dyr flygbiljett så räknar jag ISKALLT med att få fälla sätet UTAN att kolla med personen bakom. Likaså får jag också räkna att personen framför mig fäller. Ja det är trång, det är ett flygplan. men inte fan ligger man i knät på personen bakom. Fäller alltid upp sätet när maten kommer och har ibland bett personen framför mig fälla upp under tiden jag äter. Herrgud.

 27. Lisa

  Vilken obehaglig upplevelse!

  Intressant med så många som tycker att det är ett måste att fråga. Jag tror att jag aldrig någonsin varit med om att någon frågat (och reser väldigt mkt) och tänker att man har rätt till det annars skulle funktionen inte finnas. Sen fäller man såklart inte hetsigt – men fälla; ja.
  Annars får man betala för business tänker jag.

 28. Emma

  Tycker absolut inte man kan ta för givet att fälla sätet. Min man är nästan två meter lång och om någon fäller sättet framför honom får han inte ens plats och hans knän blir mos. Man får väl kolla så det är koll med den bakom först. Jag brukar aldrig fälla ner sätet då jag tycker det blir alldeles för trångt för den bakom.

 29. Madelene

  Usch vad hemskt! Men starkt av dig att du sade ifrån. En konstig sak hände oss när vi flög hem från Thailand för några år sedan, min sambo blev slagen i huvudet av en kudde när vi låg och sov (flög under natten). Mannen bakom oss skriker då på min sambo ” om du nu behöver skita, gör det på toaletten som vanliga människor istället för att sitta här och förpesta oss andra”. Trots att min sambo förklarade att det inte var han som fes så slutade inte mannen att skrika på honom så min sambo la sin kudde över huvudet och försökte somna om ändå. Det mannen bakom inte visste/såg var att det satt en barnfamilj i raden bredvid där båda barnen hade jätteont i magen. Men oavsett så konstigt att människor kan med att bete sig så dåligt.

 30. Karin

  Tycker det är väldigt intressant att läsa alla kommentarer om att man ska be om lov först. Verkar vara väldigt många som säger sig göra det och jag har då aldrig varit med om att någon vänt sig om och frågat… Tycker inte att det behövs heller, det är ju verkligen inte som att det blir liggläge på sätet utan en liten liten tip som gör stor skilnad om man vill sova.

 31. Hanna

  Är helt chockad över kommentarerna här inne. Har flugit mkt i mitt liv och ingen har någonsin vänt sig om och frågat om hen får fälla nedsitt säte. Om en ska flyga i över 10h är väl det en självklarhet så att en kan få sömn? Om en tycker att en får lite plats är det ju bara att en själv fäller ned sitt säte. Paula har precis skrivit om en vidrig händelse, där en rädsla för att bli slagen infann sig, hur i helvete kan en resonera att det är rimligt för att hon inte sa till innan? Nej hans beteende var helt sinnessjukt och du har all rätt i världen att vara arg och rädd över situationen.

 32. Jenny

  Vilken idiot!!! Hade blivit vansinnig!!
  Så ni som menar att man ska fråga innan man fäller ner stolen, om personen bakom då säger nej så ska man sitta upprätt i 12h?? Är så det funkar på flygplan och vill man fälla sin stol så har man all rätt att göra det

 33. Mojs

  Usch så obehagligt. Jag var med om liknande för ca en månad sen påväg hem från Bali. Satt och kollade på film på planet när mannen framför mig tar ner sitt säte. Det gör att skärmen kommer väldigt nära mig och det blir jättejobbigt att kolla så jag tar försiktigt ner mitt säte också för att komma lite längre bak. Då känner jag att det börjar rycka och hålla på väldigt i stolen så jag tar snabbt tillbaka den, tar av mig hörlurarna och kollar bak. ”Oh no no no. You dont do that!!” jag förklarade att personen framför mig precis tog ner sitt säte och att det blev väldigt trångt för mig men hon bara ”but you can not take it down. No way” folk runt om började kolla och en sa till och med att jag inte skulle bry mig om henne och bara ta den ned ändå. Jag gjorde till slut det och då började hon skrika och putta på stolen igen. Hon kallade på personal och de sa såklart att jag har rätt att fälla ned sätet men hon ville inte förstå. Till slut lugnade hon ner sig men precis som du så kunde jag inte helt slappna av när jag visste att hon satt där bakom sur.

  Herregud. Om du inte klarar att personen framför dig tar ned sätet för du väl köpa business class biljett då. Folk alltså..

 34. Carolina

  Bra gjort Paula att du stog på dig. Han hade fel och du hade rätt. Har inte varit med om något sånt när jag har rest som tur va. Det skulle inte heller falla mig in att göra som Karin, här bland kommentarerna, säger, att först kolla med den bakom. Det finns tillräckligt med plats för den bakom ändå.

 35. Polly3

  Även om du har all rätt att fälla ner sätet, så kan det ju också tillhöra allmänt hyfs att säga till personen bakom.

 36. Nicole

  Han betedde sig absolut opassande och gjorde fel men jag hatar också alla som fäller ner stolen framför en.
  Absolut att man kan få lite lut i stolen men personligen gör jag aldrig mer än det. Vill jag ligga ner helt ser jag till att det är tomt bakom mig. Just för att det är redan trång om plats och om en annan då tar halva mitt utrymme för att den ska absolut ligga ner? Nej då blir jag också irriterad. Man vill ändå ha lite plats att röra sig, läsa eller komma åt ens småsaker.

 37. Paula

  Jag håller faktiskt med dig där. Brukar alltid fråga innan ? värsta var när jag hade sonen i knät när han var 5 månader och hon framför fällde ner. ??‍♀️

 38. Cammy

  Förstår inte ens varför den funktionen finns, den är så hemskt störande! Jag är så lång så när den framför fäller ned sitt säte så slår det alltid i mina knän och jag sitter helt ihoptryckt. Skulle dock ALDRIG bete mig som den där mannen. Jisses. Han blev ju erbjuden en annan plats. Jag hade bytt direkt

 39. Tove H

  Jag håller faktiskt med dig. Tycker det är ohyfsat. En kanske har rätt till det men en kan också fråga lite trevligt om det är ok.

 40. Maria

  Kan hålla med dig till viss del. Jag är liten. 150 cm och XS storlek. En flygning hem från Thailand hade en grovt överviktig man sitt säte nerfällt hela resan. Jag hade panik och varje gång han hostade stänkte all min dricka ut. Samma situation här han yrkade på att han hade rätt att sova men jag som är väldigt liten fick inte ens plats bakom…

 41. Amanda

  Håller med dig Karin! Sjukt irriterande, det är ju redan trångt & jävligt som det är liksom. En liten liten bit är fine. Vill man fälla ner mer tycker jag man frågar ?

 42. Lollis

  Jag flög ensam från Tyskland till Mexico och brevid mig satt en man som grälade med alla, försökte sova men våga inte då jag aldrig viste vad som skulle hända? det var min längsta flygresa, då jag aldrig visste vad som skulle hända!

 43. Malin

  Om jag betalar kanske 10 000 kr för en stol på en flight på 10 h så tycker inte jag alls man behöver vända sig om och fråga, skulle aldrig falla mig in. Om personen bakom har problem med det får hen byta plats eller flyga business nästa gång om den tyckte utrymmet i ekonomi är för begränsat.

 44. Luna

  eh.. när jag sitter på ett flyg så frågar jag personen bakom innan jag tar ner sätet, tycker inte alls det är en ”rätt” man har eftersom det är sjukt obekvämt för personen bakom när man fäller ner ryggen ända bak. och eftersom det tydligen störde honom så mycket så tycker jag att du kunde tagit upp sätet när han bad dig, han har ju också betalat för sin plats?

 45. Alexandra

  Det är klart du får fälla ner! Han måste ju vara psyksjuk!
  Undra om hade gjort så om det var en man framför honom?
  Kvinnohatare? ”Kanske fått för lite f***a?”
  Du är bäst!

 46. Nina

  Exakt. Han gjorde helt rätt i sak.
  Så respektlöst att inte fråga först.
  En lång människa kan stöta sina ben allvarligt om någon fäller ner sätet utan varning (sett när det hänt). Men jag är inte förvånad över att Paula aldrig ens skulle tänka tanken på att ta en sådan sak i beaktande.
  Och tänk på den bakom som kanske skulle villa titta på sin skärm men inte får för att nån är så självisk som du.
  Jag skulle ha blivit lika förbannad, även om jag skulle vara nykter och sakligare men kan garantera att din resa inte skulle vara kul.
  Skärpning Paula!

 47. Elin

  Håller så med! Även om ”man har rätt till det” så frågar jag alltid om det är okej innan. Har haft en pojkvän som var jättelång och otaliga gånger han klämt knäna för han inte varit beredd när de framför tagit ner sätet. Man kan liksom ”heads up” så den bakom kanske kan sätta sig mer tillrätta etc etc.

 48. Påriktigt

  Jag hade också blivit förbannad och förvånad över att man inte ser det som en självklarhet att man checkar av att det är okej. Väldigt otrevligt att få sina ben klämda och inte en chans att ändra sin position, speciellt när det är trånga charterplan. Är flygresan på typ 5 h får man fasen klara av att sitta/sova upprätt ?

 49. Kristin

  Jag är flygrädd och får lätt klaustrofobi när personen framför fäller ner sätet. När jag flyger brukar jag ”hålla tummarna” för att den framför inte fäller ner sätet. Min man är ganska lång och har svårt att få plats om den framför honom fäller ner sätet. Jag tycker att sätena på SJ-tågen är bättre, då åker man själv fram med sitt säte när man fäller ner ryggen och det gör att det blir inte så mycket trängre för den bakom. Därför fäller jag själv inte sätet, till hänsyn för den bakom mig.

 50. Agnes

  Hans beteende är långt ifrån okej, men måste hålla med föregående kommentator om att jag tycker att man kollar att det är ok att fälla ner sätet, alternativt endast fäller lite. Blir fruktansvärt trångt annars och är inget kul att ha någon liggandes i knät.

 51. Mikaela

  Hände exakt samma för mig på en resa till Mexico! Han skrek på mig så spottet flög och det blev en rätt hotfull stämning ett tag. Kabinpersonalen flyttade tillslut mig och mitt sällskap till business class. Så det slutade ändå bra. Men fattar inte vad det är för fel på folk. Går världen under för att sätet framför lutar 5 cm eller?

 52. Anna

  Hade jag fått någon liggandes i mitt knä för att den framför ska fälla ner sätet hade jag också blivit irriterad. Lite respekt får man ju ha för den bakom även om hans beteende inte var okej.

 53. Olivia

  sjukt omoget beteende av honom som följde men jag måste tyvärr hålla med om att jag blir SÅ irriterad på folk som tror dom har nån rätt att fålla sättet så de nästan ligger i knät på en. Så sitter man där själv och kan inte röra sig.

 54. Linnéa

  Usch vad obehagligt!
  Jag var med om en liknande händelse på ett flyg från Australien.. en rysk man i medelåldern som blev sviiiinpackad på sprit han tagit med sig och tände en cigarett (!!) i luften. Han ville sätta sig bredvid mig då sätet bredvid mig var ledigt och när jag bad personalen att be honom sätta sig på sin plats så gjorde han det, jag somnade på mina säten och vaknade av att han satte sig bredvid mig igen och lyfte upp mina ben i sitt knä ??. Så sjukt obehagligt!!

 55. Hanna

  Jag skulle inte fälla ner mitt säte utan att kolla så det är ok för den som sitter bakom, tillhör vanligt hyfs.
  Det är ju redan sjukt trångt, så väldigt själviskt att göra detta.

 56. Maria

  Håller med Karin! Jag stör ihjäl mig på folk som direkt fäller ner sätet utan att ens vända sig om innan. Sorry Paula!

 57. Lisa

  Jag var med om samma hem från dominikanska republiken… dock ett ungt par som promt inte tyckte jag fick ha mitt säte nere på 12h resa mitt i natten hem. Vilket resulterade i sittandes 12h och vaken i typ 35 timmar pga av att jag inte kunde sova, helt sjukt att folk ens tycker man ska ha sätet upp när de är till för att de ska fällas ner ?

 58. Amanda

  Verkligen obehagligt beteende! Dock kan jag också tycka det är sjukt jobbigt när den framför bara fäller ner stolen.. än värre är det för min sambo som är lite längre än medel (inte massor utan lite) som får stolen framför rakt på sina ben och inte kan röra sig.. Så vi fäller aldrig ner våra stolar just för att vi föredrar att ändra inte ska fälla ner på oss.

 59. ebba

  Jag förstår honom, vill inte heller ha någon i knät när jag flyger. Dock kunde han ju betett sig trevligare.

 60. Karin

  Jag kanske är knäpp…. men tycker att de är sjukt störande med folk som fäller sätet utan att vända sig om och kolla med den bakom ??

Visa alla 70 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting