Tips

Vinnaren av presentkort hos Modas.se

Grattis Lina till ett presentkort på 500 kr hos Modas.se!! Du förtjänar verkligen ett nytt och fint snö halsband som förhoppningsvis kommer att ge dig nya minnen! =)

”Snö of Sweden är en utav det finaste smyckes märket jag vet. Jag har dock haft oturen att bara få bära ett halsband från Snö of Sweden en gång, och det fick jag av min dåvarande pojkvän. Det betydde mycket för mig då, men efter att han visat sina dåliga sidor och behandlat mig dåligt så symboliserar det halsbandet helt enkelt dåliga minnen för mig. Därför vill jag vinna detta presentkort, för att kunna köpa mig ett nytt smycke från Snö of Sweden och koppla det till att jag är är en ny och stark människa idag och få fina minnen från ett nytt smycke. Detta skulle med andra ord betyda väldigt mycket för mig att vinna för det psykiska och på ett sätt åt det psykiska då jag faktiskt visar smycket utåt!”

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting