Allmänt

Vinnaren av Libero paketet

Med denna fina godnattdikt som är skriven av Jonas säger jag godnatt. Den var fin och jag sänder gladeligen hem en box från Libero hem till dig Jonas!

Vårens vindar blåser
På kotte där han går
Han letar efter någon
När en hatt på vägen står
Sommarens stora äventyr
Ledde till en vän
Kurre, Kotte och Hatten
Var lyckliga igen
Höstens alla färger
Lämnar vackra spår
Dom samlar på sig löven
Till hattens alla vrår
Vintern är nu kommen
Dom la sig i sin hatt
Och ut i nattens mörker
Hörs ett svagt gonat!

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting