Allmänt

Vinnaren av bärselen

Ingen förtjänar en oönskad barnlöshet och av den anledningen dunkade min hjärta lite extra när jag läste Louises kommentar till varför hon ville vinna en bärsele från BabyBjörn. Jag önskar dig all lycka till i resten av graviditeten men även senare med livet med en bebis. Med facit i handen så började mitt liv när Molly kom till mig =)

”Hej Paula! Jag har följt dig och din graviditet ända från start. Jag har skrattat, gråtit och levt mig in i ditt/erat liv och jag måste få säga vilken fantastisk söt liten tjej ni har.
Jag och min man har varit ofrivilligt barnlösa i 3 år och påbörjade ivfbehandling i Uppsala i vintras efter ca 1 års väntetid och 6-8 månaders läkarbesök. Efter två missfall blev det midsommar och Uppsala stängde så kände vi båda att nu får det räcka. Vi orkar inte mer.. psykiskt var jag inställd på att aldrig få bli mamma, få fota mage och skriva vilken vecka på magen. Jag försökte föreställa mig hur det skulle kännas med ett plus.. att få berätta för nära och kära om det lilla livet, att bara få gå till hm och köpa en body i väntans tider. Jag släppte allt, jag orkade inte mer.. så en dag här i juli kom första spyan och jag mådde skit. Magsjuka? Nä… jag var gravid!! Idag hade vi inskrivningssamtal med barnmorskan och vi har även varit på en tidigt vul.. och det lilla hjärtat slår!
Jag går in i vecka 14 imorgon och vårat mirakel kommer i mars.
Livet… vad ska man säga?!  .”

Senast idag använde jag och min familj bärselen i skogen, hur praktiskt som helst!

20130928-205213.jpg

7 Kommentarer

 1. Jackie

  Vilken värdig vinnare!! Jag har gått igenom samma sak men fick göra ivf för att få till min lilla stumpa som jag älskar mest i världen. Grattis Louise!

 2. Izabella

  Jag har inte velat skriva något i de två tidigare inläggen där du skrivit bärselet, men måste nästa göra det nu när du stavat fel igen. Det heter bärselen, en bärsele.

  Älskar förövrigt din blogg, så personlig och fin 🙂

 3. Emma

  Blir det inte rent grammatiskt korrekt, ”EN bärsele”? och ”bärselen”? Har undrat det varje gång du skrivit om denna bärsele haha.

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting