Tips

Vinn fina vinteroveraller från Reima

Tävla HÄR!


3 Kommentarer

  1. Sara

    Tja! Du efterfrågar vilka vi är och hur vi hittade hit 🙂 då kör vi! Sara 27 år, bostad i Fruängen men är påväg och flytta ihop med min pojkvän så sedan blir postorten Lidingö. 0 barn, 2 bonusbarn. Hittade hit genom ja… Sorry men via Hugos gamla ex blogg. Kanske inget man vill höra men så är det. Stort grattis till den växande magen och det lilla miraklet inuti 🙂 du verkar vara en grymt skön tjej! Ha det! / Sara

  2. Diana

    Hej Paula!
    Min pojkvän fyller år om någon månad och jag såg på Hugos blogg för ett tag sen att du fixat en riktigt fin och kärleksfull bok till honom. Jag skulle vilja fixa ett likadant men undrar vart du köpt den eller om du kan tipsa om ställen som har likadana böcker eller andra tips på presenter? Jättejätte tacksam för svar. Pusspuss:)!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting