Dagens outfitTräning

Vill ha lite nytt

Jag är sugen på lite nya träningskläder inför sommaren. Jag vill köpa lite mer shorts och mer färgglada träningskläder! Man bär vitt, svart och grått så himla mycket till vardags så då är det roligare med färg. Jag tycker verkligen om Adidas, Nike och Stronger. Har någon testat Alexandra Brings träningskläder? Det har inte jag gjort men måste testa! Dessa har jag. Flitigt använda men det vore kul med lite nytt inför sommaren. Ska kika vidare och se om jag hittar nya roliga tryck! =)

14858760_10154391096276273_1832049670_o 18788750_10155036276896273_1969968285_n

aHR0cCUzQSUyRiUyRnBhdWxhcy5tZSUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAxNiUyRjEyJTJGUEMwNTQyNzYuanBn

PA174716 PA174717-1 PA174721 PA174726

 

 

 

 

 

 

13 Kommentarer

 1. Madeleine

  Jag har Alexandra Brings träningstights, vilket var en riktig höjdare! Sitter som smäck och dem är normala i storlek.
  Sport-Bh:n passade mig inte alls dock. Jag bär stl S i alla mina bh:ar, men nu var S för stort, och XS alldeles för tight och stramt. Så den använder jag tyvärr väldigt sällan. Men tightsen är nog mina absoluta favoriter i garderoben. Tummen upp!

 2. Matilda

  Kan ni inte ta upp Leos förlossning i podden och vägen med missfall osv tills hon blev till! Har sån barn längtan nu trots att min första lilla tjej bara är 10 månader! Hon blev till utan försök och var ett litet hoppsan men nu tänker jag mycket mer på missfall och vilket jobb det kan vara att faktiskt bli gravid, tycker det är jätte bra att ni gick ut med missfallen då många känner skam över det och det inte är något som man faktiskt pratar om! Som alla saker som händer med kroppen efter en förlossning, ingen pratar om att man blöder länge, kroppen förändras både utan på och inuti! Vill höra allt om graviditet osv! Blir alltid så glad när jag har ett nytt avsnitt av eran podd att lyssna på på mina vagnprommenader! Skrattar ofta rakt ut och älskar eran ärlighet! ?

 3. Amanda

  Oh nya träningskläder är ju fantastiskt för motivationen =D Jag har kläder från Bring Sportswear och tycker att de är ganska små i storleken. Jag brukar ha S i det mesta men har helt klart M i hennes kläder. Allmänt är topparna ganska små och jag skulle kunnat ha L i dem. Jag är 168 cm lång och väger ca 66 kg. I övrigt kan jag rekommendera Aimn för fina färger och även Womens best (dock inte shortsen om jag ska vara ärlig, men de långa tightsen och sport bh:arna är underbara).

 4. Johanna

  Undrar fortfarande vart tightsen som du har på dig i kortet med din tränare är ifrån!!! 😀 Letar febrilt efter högmidjade tights men känner inte igen märket som man ser och har inte sett dessa nån annanstans ):)

 5. Matilda

  Köp inte Alexandra Brings träningskläder! Jag beställde hem olika plagg och det var hål i alla tights samt att sömmarna på kläderna var extremt dåligt gjorda. Det hängde trådar överallt. När jag sedan försökte returnera sakerna så fanns det inget telefonnummer att ringa till kundtjänst, samt att de inte svarade på mina mejl angående returer. När de väl svarade veckor senare så bad de inte ens om ursäkt eller någonting. Aldrig blivit så dåligt bemött som på Alexandra Brings företag! Så tiiips är att verkligen inte beställa deras kläder. Kram!

 6. Jessica

  Jag tycker Gymshark och Lululemon har överlägset de bästa träningskläderna! Lululemon har nu också öppnat en fysisk butik i Stockholm ifall man vill prova kläderna och inte bara klicka hem på vinst eller förlust! De är mina bästa tips tillsammans med märket aimn! Puss och kram

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting