Tips

Vill ha

Jag rensade i min garderob och hängde upp alla mina kläder som var efter-graviditets-kläder. Vilken besvikelse. Samma gamla kläder som jag inte ens har saknat. Träningskläderna var det enda som var kul att packa upp, att kunna variera mer bland tights och linnen. Jag måste snart göra ett ryck och unna mig själv lite kläder. Det är alltid barnen som jag ser har kläder i rätt storlekar, nu snart är det min tur. Jag rensade ur en hel kartong med kläder som jag tänkte ge bort.

Suktar inne på River Island. När jag ska ut och shoppa ska jag in och testa det här! Älskar alla färger =)

Untitled

677423_main 677424_main

3 Kommentarer

  1. una

    Hej paula följer din blogg varje dag helt underbar tjej är du
    Jag undrar om du har någon mall adress vill ställa en fråga anonymt

  2. Sara

    Du får gärna ge kläderna till mig! Har inte råd att köpa nya nu under mammaledigheten 🙁 blir så ledsen varje dag när jag kollar i min garderob å det är samma gamla kläder där, aldrig något nytt så man får känna sig lite fin.

    Ha en trevlig kväll <3

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting