Dagens mat

Vi välkomnade sommarlovet med hemmagjord glass

Hallon, konserverade persikohalvor och lite florsocker. Enkelt men så gott!

Dessa små fingrar, så snabb på allting just nu =)

P6161092 (kopia)

Och så bara stavmixa allt till en slät smet

P6161095 P6161097 (kopia)

P6161099 (kopia)

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting