AllmäntBilder

Vi tackar för strömavbrottet

Godmorgon från en lyxmorgon! Det var strömavbrott igår, heeeeela dagen! När det började mörkna ute kändes det inte bra. Två barn, en relativt frisk och den andra med snuva och hosta. Nej jag ville verkligen inte sova utan att se Leonore, att få ha en liten tänd lampa om natten. Vi bestämde oss för att ta in på hotell istället. Nu är vi nära boxen istället och i detta nu ligger vi på rummet och drar oss. Snart ska vi ner till frukosten och njuta. Jag och tjejerna myser kvar och det enda vi har planerat är att träna med mammagruppen senare i eftermiddag.

Det är mysigt med spontanitet i vardagen, detta var inte alls planerat men det kändes kul att komma bort, även om det vara var in till stan för en natt men ändå! =)

P1251371

P1251379

P1252875

10 Kommentarer

  1. Rebecka

    Hej! Jag undrar om du kunde tipsa om nått bra hotel i Stockholm, inne i stan? Ett fräscht hotell med bra frukost och i helt ”normal” prisklass.

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting