AllmäntBilder

Vi lever men helgen har varit hemsk


Hej allesammans, klockan närmar sig midnatt här i Thailand och ett par helvetesdygn håller precis på att smälta. För er som följer oss på instagram vet redan att Leonore åkte på magsjukan från Helvetet och blev inlagd på sjukhus. Jag och Tiki blev så väl behandlade och sjukvården i Thailand är verkligen grym. Vi var ledsna och oroliga allihop, Leonore var ordentligt uttorkad och fick dropp på en gång. Vi fick komma hem till hotellet idag och läget är stabilare. Det är mäckigt med Rotavirus för det hon får i sig stannar inte länge.

Just nu kör vi vätskeersättning, dryck, ris och kokt protein eller grönsaker. Varje tugga eller slurp dryck är en seger och vi kämpar på. Håller huvudet ovanför ytan för att vinna över oron. Egentligen skulle Hugo och Leonore hem tidigare än oss men det är bara att glömma. Hon måste ha nära till sjukvård om läget förändras så vi stannar kvar här allihop i en vecka till.

Jag då? Jag är mör och trött på sjukdomar. Molly har också varit ledsen de senaste dagarna för vi har varit särade så ikväll tog jag med henne ut på en dejt. Jag har bara varit i Thailand utan barn tidigare och jag och Julia pratade om vilken skillnad det är att vara här med eller utan barn. Nu kretsar allt kring barnens behov, och vi har hållt oss mycket vid hotellet och vid närliggande strand för att det är enklast och bekvämast så. Nu har våra barn varit sjuka så det har väl varit extra påtagligt att vi hållt oss vid hotellet. Innan barn bodde man i en bungalow, åt middagar i enklare former, hoppade på båtar och tog sig runt mellan öar. Jag gillar båda resesätten och ska försöka kombinera dom lite mer ju äldre barnen blir.

Nu önskar jag friska barn, att vi klarar det här med Leonore och att vi får njuta den sista veckan här i Thailand!

 

finns det något vackrare än en solnedgång vid havet? Imorgon ska grabbarna ha grabbkväll så jag tänkte hänga med tjejerna på stranden tills solen går ner bara för att få den där sista leken i solnedgången

 

image

7 Kommentarer

 1. Sanna

  Mallan, Paula skrev på ig att Leonore är vaccinerad men att det är en annan variant på Rota-viruset än den hon blivit vaccinerad mot.

 2. Mallan

  Nu är mitt stora barn snart 13 så vi brukar gå på bio eller hänga här hemma o bara umgås o prata o vara m varandra.

  Min son fick vaccin mot rotaviruset när han var. bebis, det erbjöds gratis o hade precis. börjat då när han föddes april 2014. Blev ni inte erbjudna det eller tackade ni nej?

 3. Emma

  Jag antar att redan har kontaktat erat försäkringsbolag och svensk sjukvård men glöm för Guds skull inte att ta med er intyg från sjukhuset att ni har varit där och att hon ska vila och ta det lugnt inomhus!!! Våra intyg från sjukvården i Thailand godtogs inte av vårt försäkringsbolag trots att våran son va väldigt sjuk och fick penicillin och hade hög feber för det stod inte på intyget att han skulle vila inomhus! Lycka till och hoppas lillan blir frisk snart

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting