Molly 1,5 år till 2 år

Vi laddar inför Lofsdalen

Molly har aldrig varit i fjällen så vi gör oss redo med varma kläder. Lager på lager, det känns lättast! Nu på måndag åker vi bort en vecka för att fira jul, åka skidor/pulka, scootersafari, bada och umgås med nära och kära. Det kommer bli så himla skönt att slippa tänka på julbord och liknande!

Allt kommer från Reima. Visste ni att Reima är ett företag som kommer ifrån en finsk stad som heter Kankaanpää? Den trakten kommer min morfar ifrån. Min morfar har hela 12 syskon och när hans föräldrar gick bort tog min mormor och morfar över hans gamla föräldrarhem. Huset i Finland var jag själv i som barn varje sommar och vinter. Reimas egna fabriker har jag snällt fått följa med mormor till för att hitta overaller och liknande till mig som liten. Gissa om man blir lite partisk om vad ens egna barn ska ha på sig när det ligger en så varmt och nära till hjärtat =)

Har du något favoritmärke som du använder till dina barn just för att du själv är uppvuxen med det?

Underställ

Fleece

”Rånarluva”

3 Kommentarer

  1. Matilda

    Reima är ett otroligt bra märke, jag och mina 3 syskon har alltid haft allting i det (nästan iaf) ! Otroligt bra kvalité 🙂 Kul att vara i fjällen, god jul!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting