Kärlek

Vi firar inte bara min födelsedag idag

Vi är i Marbella på Nikki beach och har det gött. Pool, värme, solbädd, vänner och goda drinkar. Kunde inte önska mig en roligare födelsedag💗 Men vi skålar inte enbart för min 27 årsdag. Vet ni vad? Idag signade vi för vår lägenhet här i Marbella. 2020 har vi ett nytt landställe, fast inte i Sverige utan i Spanien. Skål! 🥂

15 Kommentarer

 1. Therese

  Grattis på både födelsedagen och lägenhetsköp! Herregud, vilken dröm med en lägga i Marbella! 😍

  Paulaaaaa! Kan du inte sammanställa Grand Canaria? Vad för aktiviteter ni gjorde med lite mer specifika detaljer t ex and båtturen till Puerto de Mogán? Jag och min kille åker till Maspalomas nästa måndag ❤️

 2. Therese Johansson

  Grattis på både födelsedagen och lägenhetsköp! Herregud, vilken dröm med en lägga i Marbella! 😍

  Paulaaaaa! Kan du inte sammanställa Grand Canaria? Vad för aktiviteter ni gjorde med lite mer specifika detaljer t ex and båtturen till Puerto de Mogán? Jag och min kille åker till Maspalomas nästa måndag ❤️

 3. Mia - Träningstokig ung mamma

  Grattis till både födelsedagen och ert nya landställe, vad kul och häftigt! 🙂
  Jag och sambon kollar på ”landställe” i Filippinerna, dock för att vi kommer åka dit varje år och vill vara där minst 4-5 veckor varje gång och hotel blir dyrt.

 4. Anna

  Grattis på födelsedagen. Du är så fin stark och vacker. Cool. Jag dör för den fina blusen på instagram, med tofsar och blommor på. Vart är den ifrån?

 5. Sandra Augustinson

  Gud vad kul!! Stort grattis till er och dig på din födelsedag 😄😘🎈🎁🎊🍾🥂 Hur stor lägenhet är det? All lycka till er!

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com