Allmänt

Vi fick napp!!

Jag och Lolly är ute på landet. Just nu sitter vi alla på bryggan och fascineras över all fisk vi fångat. Internetuppkopplingen är inte den bästa här ute men jag lägger upp bilder från dagen senare idag. Snart tänkte jag ta mitt första dopp för i år. Jag är bra sugen på att ta med Molly ner i vattnet men vet att hon inte alls skulle tycka att det är skönt. Hon får ligga under sitt parasoll och titta på sin mamma från bryggan istället =)

20130620-141223.jpg

7 Kommentarer

 1. ida

  Gud sådum ja är läste fel trodde de stog att du o molly va nere o fiska haha. Sen skratta ja lite åt att jag la mig i. Ber om ursäkt måste va ytterst jobbigt att få såna komentarer ! 🙂

 2. elin

  du som vet vad en bebis innebär, vad anser du om att bloggaren Dessie, som inte ens gått ut högstadiet, ska ha barn med sin pojkvän som bara för någon vecka sedan var otrogen mot henne?

  jag blev så jävla arg när jag läste det. det borde vara olagligt att skaffa barn i sådana ostadiga livs situationer..

 3. Emelie

  Det är en väldig infektionsrisk för flickor i sjöar och hav. Man bör vänta MINST ett halvår innan man sätter i dom i det. Helst ett år. Det är alldeles för mycket bakterier för ett så litet barn. Det tål lååångt ifrån vad vi vuxna gör. Så ta det väldigt lugnt!

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting