Bilder

Vi är framme

Är så sjukt glad över att vara här. Vilket gäng, vilket hus! Idag fyller en av grabbarna år så alla karlar är ute på galej. Vi tjejer med barn hänger på stranden. Vi är sammanlagt 14 med alla barn, så i detta nu försöker vi boka resturang tills imorgon. Lite klurigt med 14 personer men vi hittar säkert något 🙈

Flygresan ner gick bra, det är smekmånad att resa med tjejerna i den här åldern Jag har ticks över att jag måste tugga tuggummi på flygplan Vi landade sent och svängde in på donken vid midnatt-glassig första middag🙈Vi vaknade upp i vårt fantastiska hus. Efter frukosten badade vi i poolen och körde ett träningspass. Alltså det här huset.. vi har världens gym, hiss, hamambastu, flera sovrum och härliga sällskapsytor. Ska visa er mer ordentliga bilder på huset under veckan! Vi har tjejdag idag och hänger nere på stranden

12 Kommentarer

 1. Fanny

  Vad menar du att du har ticks att tugga tuggummi? Menar du att du är tvungen?
  Tics för mig är ofrivilliga rörelser eller ljud 😅

 2. Emilia

  Vad menar du när du skriver att det är smekmånad att resa med barnen? Har sett att du skrivit liknande tidigare och förstår inte vad du menar. Tacksam om någon vill förklara.

  1. Fia

   Hon menar (tror jag) att det är lätt/skönt att flyga med tjejerna när de har blivit lite större. Sköter sig själva med en iPad/varandra så att Paula och Hugo kan slappa under flygresan 🙂

  2. N

   Hej! Jag gror hon menar att det är lugnare att resa med barnen nu när de börjar bli lite äldre, kan sitta still, lyssna på ljudbok, rita, pyssla osv. I vår familj har vi just nu en ettåring och en treåring, vilket är lite svettigare haha.

  3. Frida

   Hon menar väl bara att när barnen är i denna åldern är det lätt som en plätt i jämförelse med hur det var när dom var yngre. Att resa med alltså.

  4. Martina

   Kanske för att deras barn börjar bli äldre och äldre. Ju äldre desto lättare då dom kan underhålla sig själva på ett helt annat sätt än riktigt småbarn och leka med varandra.

 3. Pauline Thoresson

  Hej! Här letat efter ett stort hus till våra familj nästa sommar, vart har ni hyrt detta? Känns fantastiskt

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com