Bilder

Vi är framme

Touch down Vimmerby! Bilresan gick toppen men tjejerna vart överlyckliga när vi kom fram till vårt boende för helgen- som hade en stor lekpark!

Dom behövde leka och springa av sig efter bilfärden. Vi har bott på många flottiga hotell, men den här typen av boende gör mig lycklig i själen. Jag blev glad över att komma fram till den här typen av miljö, nu ska vi sussa så vi är redo för morgondagen!

-Stället vi hyr stuga på heter Smålandsbyn & här kommer ett bildregn från ikväll:

Glada över att få leka

Boendet är uppdelat i olika typer av format/världar. Här är Pippis husEmil gården Vi bor i Bullerbyn
Vår lilla stuga för helgen Här kommer vi att sova gott Efter att vi hade packat upp var vi utomhus en stund och upptäckte miljön
Stadsungarna spanar in dasset?Så glad i dig ?Vi sa godnatt till getterna innan vi gick in i stugan igen

6 Kommentarer

  1. Mikaela

    Flottiga hotell?Antar att du menar flotta hotell.Vad mysigt ert boende verkar vara.Va på ALV för ett antal år sedan och det är värt ett besök.

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting