Träning

Vårt första pass

I fredags hade jag mitt första pass med Pischa. Jag måste säga att jag blev imponerad över hur kunnig hon faktiskt är. Pischa kan träning, det märker man! Och jag känner mig trygg i hennes händer. Vi gick igenom min kropp. Pischa ville se vart jag låg och hon ville kika hur min bål såg ut. Nyckelorden för vår framtida träning är: Lugn och fokuserad träning. Det är ingen idé att stressa eller fuska. Då skulle jag förmodligen skada mig.

Det är lite mäckigt att hitta de inre magmusklerna men Pischa gav mig en massa tips. Hon fick mig även att fatta hur en korrekt squat går till. För mig är det lättare att få en bild framfor mig. ”Tänk dig att du ska plocka upp en nöt med fiffi”. Då föll allt på plats haha =) Allt kändes verkligen bra och jag fick en efterlängtad träningsvärk i helgen.

Skulle du vilja att jag visar lite övningar i bloggen? Eller inte jag utan om jag frågar Pischa om hon t.ex. kan tipsa om dom tre bästa bålövningarna man kan göra hemma/gymmet? Och att vi visar dom till er? Så utvecklar vi övningarna hela tiden så att det blir tuffare och tuffare? =)

P1222865

27 Kommentarer

 1. Michaela

  Vad roligt att du är igång med träningen igen ? Längesen jag körde ett pass nu, flera månader faktiskt. Får se om jag kommer igång igen. Vore kul om hon la upp lite nya övningar så kanske jag kan börja träna hemma:)

  Kika gärna in på min blogg 🙂

  ✔Jävla Kvinno vecka!
  ✔Shoppingrunda
  ✔Skulle du hellre vara utan känslor än att ha dem?
  ✔ Vem vill du ha vid din sida när dina drömmar slår in?
  ✔ Är du lika glömsk som jag?- Här får du tips
  ✔ Min stora kärlek ❤

  nouw.com/Nordengrim

 2. Anneli - mamma till två små prinsar

  Jag hade älskat lite tipps, speciellt hur man tränar bäst när man fått navelbråck och delade magmuskler efter en graviditet

 3. Steffi

  Ja jätte gärna? kommer bli fantastiskt roligt att följa din resa och även hänga på! Du är en fantastiskt människa och en stor förebild! Tack för en underbar blogg??

 4. h

  Ja gärna! Skulle verkligen vilja få ta del av dont’s and do’s i gymmet. Just squat har jag aldrig förstått hur formen ska vara:S

 5. Sandra

  Det hade varit kul att få lite tips, även att få följa med på denna resa och testa lite själv. Har testat många pass du har lagt upp och det är skönt med något annat än det vanliga man kör 🙂

 6. Sara

  Jag skulle uppskatta övningar man kan göra hemma. Behöver en spark i baken för att komma igång med träningen igen nu efter graviditeten, framförallt bålträning! Kram

Visa alla 27 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting