Bilder

Vårt boende här i Skara

Vi har hyrt en premiumstuga här på Skaras campingHär sover vi, fyra vuxna och fyra barn fördelat på ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med våningssängar och en bäddsoffa i köket

Vi har ett litet utrustat kök med allting som behövs och ett kylskåp Igår grillade vi. Här på campingen fanns gemensam elgrill som vi kunde lånaPå campingens lekplats fick barnen många nya vänner
Ikväll tänkte vi hoppa studsmatta och köra minigolf. På gårdshandeln köpte vi glass och nybakade kanelbullar För enkelhetens skull bokade vi campingens frukostbuffé och nu väntar vi ivrigt på att Skara Sommarland ska öppna så vi kan bada loss!

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting