Allmänt

Värsta natten på länge

Här ligger jag, fullt påklädd i sängen innan klockan har ringt.

Mina aningar igår stämde, jag började känna ett illamående efter middagen och när vi skulle sova eskalerade illamåendet. Jag låg och läste en stund och plötsligt kom attacken. ”Jag måste spy NU”.

Magen tömdes i omgångar och jag frös. Jag hoppas att det bara är något jag ätit och att det ska vara borta idag. Jag har inte rest mig upp ännu för vågar inte känna efter.

Min mamma är övertygad om att det här hänger ihop med att jag inte fått igång min mage på hela resan. Jag har ätit magmedicin två gånger redan och tog igår tabletterna för en tredje gång. Mamma menar på att man kan vara så pass förstoppad att man börjar kräkas istället. Jäkla elände!

Råga på detta så sover vi alla fyra i en dubbelsäng och tjejerna har levt rövare. Först kunde jag inte sova pga illamående och sen pga cirkus i sängen under natten.

Ingen bra uppladdning för en bilfärd till Bangkok idag på ca fem timmar, håller tummarna för att det ska gå bra??

22 Kommentarer

 1. Ess

  Låter kanske inte så hälsosamt – men det som garanterat sätter igång magen är nikotin. Så ta en prilla eller en cigg, haha, nämen ärligt. Brukar inte nikotin numera, men när jag gjorde det periodvis så blev man bajsnödig direkt vid syndandets inträde.
  Lycka till!

 2. Johanna

  Vi har också bott på det hotellet och alla 11 personer blev magsjuka, en person insjunkande varje dag. Sen visade det sig att väldigt många andra svenskar råkade ut för samma sak på hotellet. Jag drabbades sist i vår familj och då natten tills vi skulle flyga hem, sådär rolig flygresa.. hoppas hemresan går bra och att du mår bättre! Kramar

 3. Eöin

  1. Vi var där, på samma hotell, i november o 3 av 10 i sällskapet råkade ut för samma o vad vi har förstått av andra är det pga hotellets bakterier i poolen… Jättetråkigt..
  2. Din ”besatthet” av kokosshaksen. Kan vara förstoppande för magen.

 4. Jenny

  Har du inte skitit på 2 veckor?! ?
  Fy fan stackare.. Jag var förstoppad i somras och för mig hjälpte det att ta lactulos. Finns receptfritt på apoteket. Kanske värt att testa när du kommer hem. Krya!! ❤ kram

 5. Lizzie

  När jag var i Thailand förra året så kunde jag inte heller gå på toa. Fick medicin. Inget hände. Blev frustrerad och tog en gång till några dagar senare. På kvällen först efter maten så började jag må riktigt illa och fick frossa. Trodde också att jag höll på att bli magsjuk. Vaknade på natten av att det tog fart åt alla håll. Fick höra sen efter att det troligtvis var förhoppningen med tabletterna. Hoppas resan går bra hem!

 6. Sandra

  Ja kan va pga förstoppningen, kommer inget ut neråt så kommer det ofta ut uppåt! För o lätta på en förstoppning är dricka varmt bra! Inte det roligaste kanske när man är i ett varmt land! O massera magen i cirkelrörelser! Hoppas det löser sig! Lycka till! ❤️ Annars köp dulcolax när du kommer hem, tabletter den löser stopp längre upp i tarmen!

 7. Cammy

  Fy fan vilken mardröm! Hoppas att resan går bra, att du kan sova en stund i bilen. Bara att inte ha sovit när man ska resa hem är ju en pärs. Att må dåligt i magen är ju det absolut värsta 🙁 håller tummarna för att allt ska gå bra!

 8. Caroline

  Ser att ni bott på Kacha Resort. Var där för några veckor sen med samma problem. Senaste sex månaderna så har gäster blivit sjuka på hotellet med kräkningar och diarréer. 10 stycken var dåliga samtidigt som mitt sällskap var där. Ett återkommande problem som hotellet inte får bort och som nonchaleras bort totalt. Misstänkt bakterie i poolen och har sett på bilder att ni badat en hel del där. Så är någon bakterie/virus du fått med största sannolikhet. Jätte tråkigt på ett så annars fint hotell. Krya på dig och hoppas familjen håller sig friska ?

 9. Clara

  Hej!

  Vill bara säga krya på dig!
  Jag och min sambo bodde på samma hotell våren -18 och vi som många andra svenskar blev magsjuka på hotellet under samma period. Tråkigt då det är ett fint hotell!

  Hoppas resan hem till Sverige blir bra ändå 🙂

 10. Ingrid

  Det kan helt klart bero på att du inte fått gått på toa, kan vara farligt att inte göra de på hela två veckor ? hoppas du mår bättre och att den kommer igång snart ❤️

Visa alla 22 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting