Kärlek

Varför jag älskar Hugo

– I veckans podd pratar vi om perioden vi befinner oss i just nu. Hugo elitsatsar och det är ingenting som tar en minut. Hela året, de senaste tre åren har han satsat. Laddat, övat och uppoffrat. I podden berättar jag att det är tufft såhär nära inpå tävling för att han spenderar mycket tid ifrån oss familjen. Samtidigt är det, precis det jag älskar med Hugo. Jag ser hur han brinner för det han gör och hans glädje är min glädje. Jag vill att han ska göra det som han mår bra av, jag ställer mer än gärna upp för honom. I helgen ska jag skrika halsen av mig så att han vinner. Då är det VM i USA i sommar. Det är lite sjukt, vilken nivå han faktiskt är på i träningen. Jag längtar också tills EM är klart så att vi får tillbaka hans närvaro.

– Jag älskar Hugos närvaro. Han säger alltid att han tycker att jag är världens bästa mamma men jag känner mig aldrig komplett utan honom. När vi är tillsammans, och är föräldrar tillsammans mår jag allra bäst. Hugos energier… Man måste bara uppleva honom.

– Jag älskar Hugos sårbarhet. Det är Hugo som gråter till reklamer, till fina historier som andra berättar om, som grinar när barnen lär sig något nytt, som grinar vid bråk. Det är så fint att han kompletterar det hårda med det mjuka.

– Hugo leker. Med våra barn och andra. Jag älskar att både jag och Hugo har kvar barnasinnet. Brottning, tävlingar, fotboll, bada, tjoho, kasta, hoppa studsmatta. Leken är en otrolig viktig komponent i vårt förhållande.

– Hugo tror ALLTID på mig. Jag är mer realistisk och kan se olika problem. Hugo ser aldrig problem och förminskar aldrig mina drömmar eller visioner.

– Jag älskar att vi kan prata om allt. Saker som kan vara jobbiga är otroligt sköna att prata om med Hugo. Han stöttar alltid mig.

– Hans generositet. I allt. Han bjuder alltid in, och bjuder på allt han har. Ingen av oss lägger någon värdering, utan det man har delar man på med dom man älskar och bryr sig om.

– Hugo ger mig frihet. Frihet till att vara för mig själv och med andra än familjen. Det är viktigt.

– Hugos skratt– wow <3

– Hugo är världens bästa pappa.

– Vi har vissa likheter i vår uppväxt som gör att jag känner en trygghet på ett djupare plan. Hugo är på något sätt drömmen att skiljas ifrån om du förstår vad jag menar (Vi ska absolut inte skiljas men det finns en poäng).

– Hugo har gett mig en större familj. Förutom våra fina barn så har han gett mig hans föräldrar som jag älskar.

– Hugos egna vilja och åsikter. I och med att vi drog igång podden har vi verkligen sjukt bra snack och pratar om viktiga saker inom oss. Det är givande.

– Vårt interna. Jag älskar när det bara är vi två. Att vi skrattar, har mycket fysisk kontakt, närhet och lek.

– Vi har absolut rutiner. Men ena dagen är inte den andra lik. Vi har byggt upp kontraster i vårt gemensamma liv. Det uppskattar jag.

 

Hugo- Jag vill bara säga att jag älskar dig. Jag menade inte att göra dig ledsen i helgen när du blev ledsen när jag sa att jag inte orkade mer nu sista veckan innan tävling. Imorgon sticker du, och jag och barnen tror på dig. Vi är så stolta över dig och jag ser fram emot att också komma till Spanien på lördag. På söndag är finalen och jag kommer att hoppa och skrika. I love you.

20130709-231715 20140427-185343 1472755367-10846

Paula1 aHR0cCUzQSUyRiUyRnBhdWxhcy5tZSUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAxNiUyRjA3JTJGMTM4NjY3MjZfMTAxNTQxNDU4NzQzMjYyNzNfNjgyMzg4MjgwX24uanBn hugo-paula-podd hugo-rosas-1024x855 img_6170 img_7150

11 Kommentarer

 1. Lisa

  Hur kan du säga till Hugo att du inte orkar längre en vecka innan tävlingen? Förstår att han måste blivit ledsen… Du verkar ständigt byta sida.

  1. Ellinor

   Men herregud…. dessa pekpinnar. Aldrig sagt något dumt för du varit allmänt trött och less för stunden?

 2. Jasmine

  Hej Paula,
  Jag har aldrig varit intresserad av någon kille i hela mitt liv än mer som vänskap, kom ut som lesbisk väldigt tidigt, men Hugo han verkar vara den absolut finaste och underbaraste kille man kan önska sig. Har följt era bloggar i många många år och såklart på insta också, ni är så fina tillsammans och vilka döttrar. Tack för att ni sprudlar av lycka det ger hopp för alla andra gråa människor out there 😉

 3. Isabell

  Tack Paula och Hugo för ni delar med er av erat liv. Ni inspirerar,! Ni gör vardagen lite lättare genom att berätta om det som kan kännas jobbigt med intressen, arbete, föräldraskap och familjeliv, som jag ibland känner mig ensam och vilsen i. Ni är fantastiska!

 4. Isabell

  Tack Paula och Hugo för ni delar med er av erat liv. Ni inspirerar,! Ni gör vardagen lite lättare genom att berätta om det som kan kännas jobbigt med intressen, arbete, föräldraskap och familjeliv, som jag ibland känner sig ensam och vilsen i. Ni är fantastiska!

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting