BröllopKärlek

Varför gifter vi oss nu ca fem år efter förlovningen?

Såg en kommentar med en fråga om hur det kommer sig att vi pratar om bröllop NU. Efter snart fem år som förlovade.

Jag och Hugo förlovade oss tidigt. Höggravid med Molly, då gick han ner på knä. Väldigt tidigt kände jag att det är Hugo jag vill bli gammal tillsammans med. Att vi förlovade oss tidigt betydde också att vi inte var redo för bröllop. Varför? Vi hade annat vi ville lägga pengarna på först. En bebis, bostäder och bygga upp en trygghet i det ekonomiska. Åren har gått och vi kanske har varit redo längre än vi trott.

För några veckor sen pratade vi drömbröllop i podden- då hörde Michelle av sig. Michelle jobbar för Johanna Kajson och har great weddings bakom sig. Hon ville ses på kaffe och när vi tre satt ner och drack kaffe kände vi bara ”nu kör vi”. Michelle gav oss den där punschen som vi behövde och vi behövde en bröllopskoordinator. I detta nu håller Michelle på att matcha lokal utifrån våra önskemål. I nästa vecka kommer förslagen.

Jag har nu lagt till ”bröllop” under kategorierna. Där kan ni följa allt som har med bröllopsplaneringen att göra. Vi får se hur mycket vi delar med oss av själva bröllopet, det känns intimt. Just nu njuter jag av att vara i början av förberedelserna ?

P1015624

6 Kommentarer

  1. Kimberly

    Jag & min fästman har heller inte gift oss ännu, & vi har varit förlovade i snart 5 år. Vi känner precis som ni. Vi vill gifta oss när allting känns bra ekonomiskt. Vi vill ha hus & först känna att vi är där vi vill vara resten av våra liv, sen kan vi lägga pengar på ett stort bröllop 🙂

  2. Maline

    Har varit förlovad med min sambo i 10 år i år och vi planerar att gifta oss 1 september nästa år, nästan exakt 11 år efter förlovningen. 😀 Det kommer när det kommer, när det känns helt rätt på flera plan. Hur långt efter förlovningen det sker tycker jag är mindre viktigt! 🙂

  3. Paula

    Men Gud. Att gifta sig inom ett år efter förlovning är såå gammalt!! Jag gifte mig i somras med min man. Efter 13 år tillsammans , och 12 år som förlovade. 2 döttrar 12 och 11 år och köpt hus rätt nyligen. Alla gör som man vill och man prioriterar kanske inte ett drömbröllop före trygg bostad eller vad det kan vara 🙂

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting