Tips

Vårdandet av slitet sommarhår

I annonssamarbete med Klippotek1

Igår var jag tillbaka hos Klippotek1 och Natta (Camiliah fick sin son i somras och är just nu föräldraledig) för att fixa till barret.

-Efter sommaren var mitt hår trött, torrt och solblekt efter alla lata dagar vid poolen

Jag ville ”hösta till mig” och frågade hur hösttrenderna ser ut. Just nu vill många fräscha till och få till den naturliga looken i håret med varma toner. Jag la i en beige ton och satsade på att fräscha upp mitt slitna sommar-hår.

Vi använde oss utav en Smartbond. Loreal’s återfuktande, reparerande och djuprengörande system. Dom två första stegen sker hos frisören och i det tredje steget fortsätter man att behandla hemma med ett balsam (vid ca var tredje tvätt). Detta för att skydda hårfibrerna och är en god investering om man vill vårda sitt hår.

Höstigt & fint igen??

-Om du uppger PAULA vid en bokning av behandling hos Klippotek1 får du just nu smartbond behandlingen på köpet (ett värde av 450 kr) och 30% rabatt på balsamet i det tredje steget vid den fortsatta hemmabehandlingen

Erbjudandet gäller på Klippotek1:s båda salonger som ligger i Gröndal och i Skärholmens centrum. Erbjudandet är inte låst till enbart Natta utan funkar hos samtliga frisörer =) Du bokar tid via telefon på 08-710 19 00

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting