Kärlek

Vår tid är nu

 

Tänk att idag har det gått hela två månader sen vi gifte oss. Två månader i äktenskap och livet känns fantastiskt. Jag trodde faktiskt inte att det skulle kännas annorlunda för det kändes som att vi redan var gifta innan vi gifte oss. Men det blev skillnad…

Jag har aldrig varit så kär i Hugo som jag är just nu. Vet inte om det beror på bröllopet eller om att vår tid är nu. Det känns som jag vi befinner oss i en smekmånad och fått tillbaka mycket kvalité i livet.

Vi fick barn tidigt i vårt förhållande och fick inte riktigt den tiden vi ville ge till varandra. Vi har alltid tagit våra döttrar i första hand och små barnsår är tuffa! I takt med att dom har blivit äldre har tillvaron blivit… bättre? Eller inte bättre men enklare och roligare. Vi är som en fantastisk fyra som kan uppleva saker tillsammans nu. Vi får tillbaka enormt mycket kärlek av våra tjejer.

Det är inte längre några problem att gå på resturang. Snarare en mysig upplevelse
-Vi behöver inte anpassa oss efter en bebis sovrutiner
-Vi behöver inte ta med ett helt hus bara för att gå ut, idag räcker det med sparkcyklar
-Vi får sova hela nätter 🙌🏼

Fördelarna är fler än tusen och trots att jag älskade bebistiden föredrar jag det här, där vi är nu. Livet med en fem och en tre åring. Där vi är nu känns som en smekmånad och det har gjort mig kär. Jag och Hugo har fått otroligt mycket tid för varandra vilket jag är tacksam för.

Trots detta pratar vi ofta om ett tredje barn. Senast i helgen. Vi diskuterade rädslor inför ett tredje där jag sa att jag var rädd för tiden. Det är svårt att dela sig till ”bara” två ibland, hur gör man då med en tredje? Och Hugo var rädd för att vi skulle tappa den kärleken vi har för varandra i ytterligare tuffa småbarnsår. Vi får om det blir fler barn helt enkelt.

Grattis till oss på vår två månaders dag 🙈

8 Kommentarer

 1. Frida

  Halloo Paula!
  Har ni såna där skrivböcker för barnen som brukar heta ”mitt första år” osv?
  Hur ser du på att skriva ner de första minnena som sker i barnens liv?
  Jag själv älskar såna böcker och skriva ner allt för att senare i livet kunna läsa om allt😍 min mamma skrev såna böcker till mig och min bror när vi var små, älskar att kunna gå tillbaka och läsa om hur min förlossning var osv, härliga minnen!😍

 2. Sara

  Längtar själv tills jag och min man är över på ”andra sidan” småbarnsåren, just nu har vi en två åring och en bebis på väg. Så har ett par tuffa är framför oss. Men tänker ofta på hur det kommer vara sen med lite större barn. Även om man såklart njuter av nuet också 🙂 så verkar det skönt när allt så som att äta på restaurang, resa osv är lite lättare!

 3. Marie

  Mina barn är sex och fyra år, halleluja! Känner exakt som du, de tuffaste men ack så mysiga åren är förbi och det är mestadels bara helt jäkla underbart med familjelivet! Lite pusslande ibland men såååå härlig tid! Vi är kärare än någonsin jag och min man, gifta 7(!!!) år 😄 Men vi pratar också om ett tredje barn… kanske, kanske inte. Tror att längtan aldrig kommer försvinna, men kanske hinner vi bli för bekväma? Ja tiden får utvisa. En trea vore så mysigt, men att börja om… njeaaa. Man får se helt enkelt!

 4. C

  Hej Paula! Vi har försökt skaffa barn, jag och min fru, och plussade för dryga vecka sen. Är väldigt tidigt i graviditeten ännu och oroar mig så.. funderar hur du tänkte, oron, stressen att allt ska gå bra osv? Du hade ju även missfall och funderar om det ändrade ditt tankesätt på något vis? Vill bara att kommande veckorna ska gå snabbt så det känns lite tryggare och vi kan börja glädja oss åt graviditeten.

 5. Anna

  Jag o min man känner verkligen lika. Har två tjejer i samma ålder o senaste året har varit så mkt härligare. Det är enklare nu o man kan vårda sin relation som par lite mer. Jag vill gärna ha fler barn o min man tror att han inte vill det, jag är 37 så isf måste det nog hända rätt snart. Men jag är livrädd att det ska bli så tufft igen o att vi tappar bort varandra.

 6. Lovisa

  Men nej vad hemskt det lät 🙈 tappa kärleken… är det inte lite familjelivet i sig som ger så mkt värme och trygghet tillbaka. Utan era barn kanske bi inte ens känt skillnad eller varit gifta. Jag tror att just för att ni hade tuffa småbarns år kan glädjas och njuta nu sen blir det också lite vardag att bara gå med varann när barnen är större. Då kanske ni är sugna på mer bebisgos. Tror absolut inte ni skulle tappa kärleken, ni är äldre nu och ”vet hur man gör” hoppas ni skaffar fler. I kand ska man inte oroa sig så mkt. Att lägga för mkt fokus på ett barn är inte heller alltid lätt. Jag har tre syskon och skulle aldrig bara velat ha ett 😉❤️ Kram

 7. Jessica

  Så fint skrivet. Det lyser verkligen kärlek om er!
  Jag och min sambo kommer få vår nr två till våren och ålderskillnaden blir två år mellan barnen. Kommer bli tufft till en början men ser verkligen fram emot tiden ni är i nu!

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com