AllmäntBilderKärlek

Vår första barnlediga eftermiddag/kväll

-Slutade att arbeta PRICK klockan 17 igår som ett statement för mig själv, då slog jag igen datorn!

Rebell-Paula fortsatte mot svampen. En plats jag INTE brukar vara på efter kl 17 (då är vi i full gång med att rodda eftermiddag och middag)Unnade mig själv en fin halsduk från HM

Pratade med mamma och barnen. Dom levde loppan på stranden❣️Strosade runt i Sturegallerian och blev påmind om julen. Satan, vet inte ens vad vi har i pyntlådan på vinden (vi firade större delen av förra julen utomlands och struntade då i pyntet). Och julklappar… Det får bli en nästkommande projekt! Köpte lyx-choklad från Lindt?Livets man mötte upp mig och genom mörkret gick vi armkrok utan någon plan. ”Vart ska vi?”

Vi hamnade här

The Sparrow Wine & Bistro- Sparrow är ett nytt hotell intill Svampen och deras lilla vinbar var helt magisk. Gott vin, mysiga bås och stämningsfull musikHugos föräldrar var också ute på stan så dom anslöt och vi hade det verkligen trevligtHar börjat utmana mig själv att inte vara den där projektledaren som jag alltid är. Dels för att avlasta mig själv men också för att låta Hugo ta mer plats.

Under denna tuffa period som vi har gått igenom har jag börjat gå hos en terapeut och det är något som jag rekommenderar ALLA till! Har fått en massa insikter om mig själv och mina roller på kort tid, och jag är verkligen öppen för att utmana mig själv. Den duktiga flickan ligger djupt rotad inom mig och hon kommer alltid att finnas där och det är henne jag i detta nu utmanar.

Igår så hade jag inte gjort någon middagsbokning. Det var ett medvetet val för att låta min käre man få bestämma och ta utrymme. Han ville gå till Vassa Eggen Jag åt en magisk grillad fisk (tycker det är lite läskigt med mat som har ögon så försökte att inte titta fisken i ögonen)

Hugo tyckte att jag var fin i polotröja, det är min allra första polotröja och är köpt på HMVi var uppslukade av varandra och glömde bort tiden. Egentligen skulle vi ha gått på Spöktimmens poddbio men vi kände att vi hellre satt kvar och fortsatte prata.

Vi delade på en osttallrik och det var första gången som Hugo faktiskt uppskattade det på det sättet som jag gör-ost är det godaste jag vet!

Så såg vår allra första barnfria eftermiddag/kväll ut

Vi fick fin kvalitetstid med varandra och Hugos föräldrar, åt och drack gott, pratade, skrattade och kom fram till en massa kul. Att vi vill åka skidor med barnen på sportlovet, att jag passar i polotröjor och att Hugo ska börja köpa ost till mig när han vill göra mig glad?

Nu väntar en arbetsdag men prick kl 17 börjar vår andra barnfria eftermiddag/kväll❣️

16 Kommentarer

 1. Åse Heidenbeck

  Åh så härligt att du tagit hjälp för att ”hitta” dig.
  Fint att ni tar hjälp av anhöriga till egen tid och läka tid ihop .
  Ni fixar detta låt det ta tid.
  Varm kram till er båda och barnen ?❤️

 2. Mikaela

  Vet precis hur du menar med duktiga flickan som bor inuti en. Jag Har kämpat i många år med att inte vara alla tillags men ändå är jag alltid den som ställer upp, tar på mig saker eller tar på mig rollen som medlare.. Har övervägt terapi men tyvärr är det så dyrt. Men känns ändå som en klok idé att få hjälp med att handskas med detta.. Kram och tack för en bra blogg ❤️

 3. Malin

  Åh så underbart! Längtar också efter en dejt med mannen, var evigheter sedan?

  Ost! Ja de är ju helt underbart, älskar det!
  Heja er som får till dejter. Hur viktigt som helst.

 4. Emilia

  Passande att köpa en ny halsduk när du nyss har skrivit ett inlägg där du medger att du konsumerar alldeles för mycket. En bra början hade ju kunnat vara att avstå från det köpet..

   1. Emma

    Att folk alltid ska vara så negativa. Om ni har problem med Paula så läs bara inte bloggen och sluta kritisera. Är så trött på människor som alltid ska uttrycka sina bittra åsikter. Håll dem för er själva, eller vad vet jag. Ta till er tipset och skaffa en terapeut där ni kan prata ut om era tankar.

    1. D

     Emma jag håller med dig..Fattar ej vf de läser om det är så tråkigt..o jobbigt..sluta läs o gå vidare liksom hahah så tröttsamt med alla som ska påpeka minsta lila fjut

 5. Ella

  Du vet att alla djur du äter har haft ögon tills den hamnade på din tallrik? Det kanske hade varit en bra grej.. Ska man äta djur så ska man också kunna kolla dom i ögonen innan man mumsar i sig. Tycker folk är så ignoranta!

  1. Donna

   Softa på livet…Du är inte duktigare för att du inte äter fisk? alla väljer att äta vad dem vill lika mkt som du väljer att kanske inte äta fisk,Kött med mera ska folk komentera att du eventuellt är vegetarian på det sättet du gör?…Ne tror inte det!

   1. Amanda

    Folk väljer själva absolut. Men kan hålla med om att människor ibland går och plockar på sig kött i alla olika former i affären och aldrig ena funderar över vad det faktiskt är dom äter och att det djuret faktiskt behövt dö för att mätta dina smaklökar..

 6. StrongerLife

  Vilken härlig kväll det verkar ha varit. Ser så mysigt och fint ut. Du passar absolut jättebra i polo!
  Vilken bra grej att utmana sig själv, att inte alltid styra upp allt (jag är likadan och tror många kvinnor/mammor är det) och låta Hugo testa sig fram. Ska kanske testa det jag med, med min man.
  Tack för alla bra tips.

 7. Malin

  Jag får så mycket idéer om dejter för mig och sambon sen när vi känner oss redo att lämna bebis och storebror (och inte helammar) och när jag är redo för vin igen ? Har sparat din lista som du gjort och lägger nu till Sparrow! Fortsätt inspirera och njut av varandra ❤️

Visa alla 16 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting