Bröllop

Vår bondiga entré

 

Vår första idé var att vi skulle anlända till slottet i en helikopter. Sen såg vi bryggan och tyckte att det skulle vara finare att anlända i en båt. Medan vi smög oss fram till bryggan spelade livebandet den klassiska snutten ur Bond.

En av servitörerna var egentligen inte en servitör- Han var en stuntman. Under sin vita skjorta hade han en väst fylld med låsas blod. När Hugo klev i land hoppade han på och ”tog mig”. Hugo i sin tur hade en pistol i sin smoking och som tur var räddade han mig. Sköt stunten så att blodet stänkte och med den entrén sa vi:

Skål! Och välkomna!

 

Alla skrattade, stämningen var lekfull. Alla kändes taggade inför middagen. Stämningen var på topp och vi kunde inte önska oss en bättre start på vår bröllopsfest.

Berätta, hur gjorde ni entré till bröllopsfesten? =)

Alla ville se ringarna

Hugos bröder och pappa <3

Några av mina fina gäris

Min älskade Titi. Min älskade lillasyster 

En av mina absoluta favoriter från bröllopet är den här bilden

En gruppbild togs och sen var det dags att sätta sig till bords!

//Bilder: Sandra Rogers 

8 Kommentarer

 1. Louise

  Hej! Super härliga bilder? kan man få mer tips på VAD för aktiviteter/lekar ni hade under middagen? Du skrev något om röda/gula kort..

  Samt vart din klänning är ifrån för det har jag tydligen missat ?

 2. Lina

  Vi anlände i en gammal gangsterbil till vårt bröllop. Alla gäster var redan samlade och vi hade vår vigsel utomhus med vigselförrättare. Jag fick lite panik över att alla var samlade och tittade på oss men det släppte ganska fort när musiken började och min då blivande man tog mig under armen.
  Roliga entréer är ju en av de grejerna gästerna kommer ihåg ❤

 3. JLB

  alltså jag DRÖMMER mig bort till era bröllopsbilder. Du skulle kunna blogga om bara bröllopet framöver, skulle lätt va trogen läsare varje dag haha!

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting