BilderKärlek

Vår andra barnfria eftermiddag/kväll

Prick klockan 17 slog jag igen datorn på Cleans kontor. Tackade för en produktiv dag och gav mig iväg!

Hugo: ”Kan du ta bort det där tjafset från din dator. Är du 12 år eller?”?Näpp, det kan jag inte! Tog en skön promenad till Gamla stan med Spöktimmens podd i öronen. Målet var att komma hit, till salong ”Stil”

En av mina äldsta och bästa vänner har denna salong- Kattis. Kattis är som en syster för mig. Våra mammor är bästa vänner och vi delar större delen av vår barndom ihop.

Det är något speciellt med barndomsvänner. När man delar barndom blir en vän familj, för mig iallafall. Så tacksam för Kattis och att jag fick träffa just henne under dessa värdefulla dagarna ❣️

Från Gamla stan åkte vi till Liljeholmskajen för en middag på vårt älskade BankOmat Seaside. Kvarterskrogen bästa vänner till oss äger och en plats vi käkar på ca en gång i veckan. Banken är lite som hemma för oss, och jag äter hellre på en trevlig kvarterskrog en gång i veckan än fine dine en gång i kvartalet! Vad väljer du?

Efter en stund anslöt sig våra karlar Jag åt en galen chèvre sallad med extrakyckling på

Det var fint att få träffa Kattis och Tobbe under dessa värdefulla dagar. Vi pratade om livet, och att både dom och Hugo fyller 30 inom ett par veckor.

Vi pratade om sommaren och tydligen så ska vi gå på Håkan Hellströms konsert i sommar (vet inte HUR Hugo lyckats få biljetter till det!).

Det känns himla märkligt att inte ha någon stress hem. Vi satt kvar länge och innan vi åkte hem fick vi feeling för god efterrätt. Vid kl 22 kom vi hem. Mätta, glada och trötta. Tror det tog tre minuter för både mig och Hugo att somna?

TACK för en mysig kväll❣️

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting