Bröllop

Vänner-familj man väljer

 

 

”En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen. Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid att fråga, och när du är rädd kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida när livet är hårt och hon får dig att skratta åt det som varit svårt.

En vän bryr sig om dig för att hon har dig kär. Och hon älskar att se dig precis som du är.”

 

Mina tre fina tärnor. Mina systrar, mina vänner och min familj.

 

Kattis– en av mina äldsta vänner. Vi har växt upp tillsammans och tidigt blev hon den storasyster som jag aldrig fick. Gudmor till Molly, och en vän som funnits med sedan start.

Michan– en av mina nyaste vänner. Vi hittade varandra på öppna förskolan när våra bebisar var under ett år. Då var jag vilsen i att inte ha en vän som delade samma sak. Michan är en av mina senaste vänner men en av dom som förstår mig bäst. Det vi delar i att vi båda två är mammor. Jag älskar dig Michan.

Natalia- min fina, älskade lillasyster, Jag är så stolt över dig, jag älskar dig så mycket. Trots att det är jag som är storasyster tar Titi också hand om mig. Du har världen framför dig, och det kommer att bli spännande att få se din resa in i det vuxna livet.

 

Fick en fråga om vart tärnklänningarna kom ifrån. Grönt är sen länge min favoritfärg så vi försökte hitta gröna. Dessa tycker jag är magiska (lånar med mig en i helgen till Aten) och de kommer ifrån Asos! Se klänningen HÄR

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting