Kärlek

Vad ger man till någon som redan har allt?

Det är så mycket kärlek och glädje, här på festen. Det är något speciellt med att fylla jämt. Inte sant?

Men det ger mig också åååååångest! För min stora kärlek i livet fyller också i år. Hugo blir 30 i november. Och jag är blank! Vad ger man till någon som redan har allt hen önskar sig?

Det hade varit så otroligt mycket lättare om Hugo fyllde år på sommaren, då hade jag kunnat ordna en födelsedagsdag i hans intressen. Ser hur jag hade suttit med ute på golfbanan i den lilla golfbilen. Applåderat åt hans svingar och druckit lite bubbel medan han spelade. Han hade blivit så glad över golf på just hans födelsedag…

-När Hugo fyllde 25 år styrde jag en överraskningsfest som han i efterhand sa att han inte uppskattade

-Den bästa födelsedagen Hugo har haft (enligt han själv) var 2015 när jag bar höggravid med Leonore. Då följde jag med honom till gymmet, vi tog en shoppingtur på stan och åt finlunch. Hugo uppskattar när allt fokus är på honom på hans födelsedag

Någonting lär jag hitta på. Givetvis ska han firas, han fyller 30! Ska ha just hans intressen och egenskaper i åtanke men också ta hänsyn till att vänner och familj säkert också vill fira.

-Vad gjorde ni när din partner fyllde jämt? Snälla ge mig tips och inspo??

Kom precis på att vi nu på lärdag firar nio månader som gifta, och att vi innan Hugos födelsedag i november kommer att fira ett år som gifta i september?

29 Kommentarer

 1. Jossan

  Men kanske en weekend till något bra ställe där man kan golfa och något mer han gillar? Kanske någon fotbollsmatch eller liknande? Eller nå tok, känner inte din snubbe men han verkar galen så varför inte typ dyka med några riktigt obehagliga hajar (i en bur!!!!) eller hoppa bungyjump från en helikopter. Eller så åker ni till Las Vegas och gifter er igen, förnya löftena så här strax över ett år som gifta ?

 2. Sofia

  Aktier i ett stabilt bolag vars värde kommer att öka över tid. Den som köpte HM aktier för 30 år sedan gjorde en bra investering.

  Eller varför inte investera i ett välgörenhetsprojekt?

 3. JLB

  När sambon fyllde 30 köpte jag en resa till London, mysigt med en weekend. Han fick biljetten i ett fint kort på födelsedagen när vi firade med släkt, sen hade vi fest med kompisar helgen efter och så åkte vi två veckor efter 🙂 Weekend-resa är mitt bästa tips!

 4. Amanda

  Janni och hennes syster pratar om födelsedagsöverraskningar i något poddavsnitt. Det var riktigt inspirerande och går att skala upp eller ner för varje persona ekonomi och intressen ?

 5. Johanna

  När min sambo fyllde 30 var den dagen jag och äldsta sonen fick åka hem från BB, sonen kom för tidigt så jag hade inte hunnit fixa present. Min pappa beställde en jäkligt bra kikare i mitt namn och en vecka efter hemkomst hämtade jag ut postpaketet och gav min sambo det

 6. Therese

  Min sambo fyllde 30 när våran första son var 2,5 mån så han ville inte ha någon dunderfest. Jag bjöd hem hans 2 bästa kompisar och hans lillebror ( allihopa bor 50 mil ifrån oss) och de var hemma hos oss när sambon kom hem från jobbet så han blev rejält överraskad. Sen hade jag köpt hans favoritmat och lite öl. Så hade grabbarna FIFA-turnering och jag låg mest i sängen o ammade sonen minns jag haha. Alla gäster var hos oss över helgen, så på lördagen var vi ute och käkade och spelade bowling. Sambon var supernöjd. Han fick en dyrare klocka i present från mig, precis vad han hade önskat sig. Inget speciellt sådär men han minns sin 30-års dag med glädje iaf det är det viktigaste.

 7. Agnes

  Jag sparade ihop till en elgitarr när min sambo fyllde 30, sen överraskade vi honom med en fest, en AIK-tårta och ett gemensamt presentkort till en förstärkare. Han svimmade nästan av chocken ?

 8. Linn

  Hmmmm som present, varför inte en tavla av er tre, hans favvotjejer (eller hela familjen)? Eller att någon duktig på att rita har målat av er och gjort någon ”häftig” tolkning? Något som faktiskt inte går att köpa i butik!
  Sen till själva dagen, Kanske frukost på sängen, ge något fint plagg han kan ha under dagen och sen när han kommer hem så ha ett kalas bara ni fyra, blås upp ballonger, pynta, göra en egen tårta mm. Tror det skulle vara uppskattat, ett firande men ändå med familjen!

 9. Em

  Vi är lika gamla och fyller med tre månaders mellanrum. När jag fyllde 30 år vi middag på restaurang, såg Fantomen på operan och en natt på hotell. När sambon fyllde 30 blev det även restaurang då och sedan bio.
  Hitta på något tillsammans, med eller utan barn, med eller utan hela tjocka släkten. Man behöver inte köpa något bara för att

 10. Emelie

  Ni är så duktiga på att reda och ta vara på tiden tkr jag det verkar som. Och med det matintresset ni verkar ha hade jag typ åkt till köpenhamn (eller Malmö, jag bor här och vi har galet mycket bra mat) och satsat på just matupplevelsen. Ätit på ett coolt ställe som har typ.. 12 rätters meny med dryck. Sen bara sovit på ett schysst hotell och hem igen. Det behöver inte alltid vara överdådigt. Inte för att du frågade om överdådiga ting men vet själv att man lätt fastnar i sådana tankar då min man fyllde 30 i december ☺️

 11. Malin

  Jag ordnade hans 30-årsfest men ingen överraskning. Han visste att det skulle bli och var med och styrde över vilka som var bjudna men sen var han inte ens medbjuden i Facebook-eventet. Så när dagen kom fick han hjälpa till att dekorera och ställa fram men när gästerna kom så fick han bara njuta. Det var lagom mycket överraskningsfest för någon som inte gillar överraskningar.

 12. Johanna

  Till hen som redan har allt; Man ger av sin egen tid❤️ Det är det finaste man kan ge.
  Sedan är man olika. En del mäter i prislapp eller i distans – hur långt bort resemålet låg, hur många stjärnor hotellet hade osv…
  Att planera en dag helt fokuserat utifrån hens intressen i närområdet vore väl toppen! Spara på miljö och upptäck nya saker i närheten. Dela dagen så ni som familj gör något, ni två gör något och hela stora familjen får fira en stund?
  Och duger inte det tipset kan ju ett par nya träningsbyxor kanske sitta fint, då de vita han hoppade i badet med såg färdiga ut??

 13. Sofia

  Heej! Jag vet, det är supersvårt!

  Min man fyller 30 i höst, och dagen efter hans födelsedag sticker vi till Skottland för whiskeyprovning, vandring och naturupplevelser över lag. Han älskar allt med djur&natur så hela vår långweekend kommer ha fokus på det. Tänkte bara ge honom ett brev med en packlista på själva födelsedagen, så får han inte veta mer än så 🙂

  Kram!

 14. Linda

  När det är jämnt (och halvjämnt ?) så bjuder jag alltid maken på en resa. Han har också ”allt” så en resa är ett säkert kort… särskilt när det är det bästa han vet.
  Hunnit bli Lissabon, Comosjön och Barcelona. Om 1 år fyller han 45 och jag sparar redan nu ? Har siktet inställt på San Francisco eller Vegas ??

 15. Jenny

  Gör det enkelt då om det är det han gillar, behöver ju inte spendera massor av pengar bara för att man kan. Kör gofrukost på sängen, nån härlig lunch för de närmaste och lite shopping typ. Kanske att han får gå på en massage eller nåt? Behöver ju inte vara mer avancerat än så.
  Kram och tack för en bra blogg ❤

 16. Linnéa

  Kan ni inte åka utomlands och till något ställe med bra golf? Ingen aning om det funkar i november dock? men isåfall kan ni ju spela golf på hans dag och njuta av ledighet andra dagar på resan ?

 17. Emma

  Kan du inte överraska honom med en resa till varmare breddgrader? Kanske där han kan få spela golf, äta god mat och njuta av ditt sällskap ?

 18. J

  När ni firar 1 år som gifta så kan ni ju även fira hans 30-årsdag, för att kunna ha lite sommarkänsla. Och då kan du ge honom i present där i nov, hans perfekta dag som han får 1 v på sig att plita ner på papper där i sept. Good luck!

 19. Mikaela

  Min fästman fick en Breitling klocka av mig och en weekend till Malaga. Tycker också det är svårt när den andre ”har allt”. Men en resa någonstans eller någon upplevelse är alltid uppskattat. Jag hade nämnt till typ hela hans släkt att jag skulle överraska honom ner till vår lägenhet i Spanien så många bokade faktiskt också resa ner dit och även våra föräldrar. Så han blev sjukt överraskad och glad när vi kom ner. Det blev en perfekt kombo av familje- och släkthäng. Samtidigt som det alltid fanns barnvakt till vår son när vi ville åka iväg och göra något själva :).

 20. Nathalie

  ”När Hugo fyllde 25 år styrde jag en överraskningsfest som han i efterhand sa att han inte uppskattade”
  Fyfan va otacksamt. Hade aldrig funnits i min värld att säga så efter någon ordnat det för mig. Och hade min partner sagt något sådant hade jag blivit så ledsen & arg.
  Någon jävla måtta får de la va?
  Jag hade blivit överlycklig om någon styrde ihop en överraskningsfest för mig när jag fyller 25år nu i sommar. Tror dock inte de kommer hända.. ?

  Fråga han vad han vill ha istället, så slipper du otacksamma åsikter efteråt. Nej fy!

 21. Mikaela Frestare

  Ta en golfresa utomlands? ? när min man fyllde 30 för 2 år sedan så tog vi en natt på hotell i Sthlm, vi umgicks, drack bubbel på en uteservering, vandrade runt ute på Skeppsholmen i strålande majväder och åt god mat ?

 22. Rebecca

  Jag tog med min förlovade På en karibien-cruise. Flög till Miami, spenderade 2 dagar där. Sen 7 dagar på Harmoni of the seas.
  Stoppade på Haiti, Jamaica och Mexico. Kostade ca 55000 efter att resan var överstökat och vi hade kommit hem. Det var med flyg, hotell; cruise , upplevelser på alla stopp, en del shopping etc.

  Jag slet som ett djur i 6 månader för att ha råd. Men räknar med att du har råd å betala en sån på en klackspark.

  Kram på er

  1. Frida

   Härligt att göra en sån resa med sin partner Rebecca! Däremot är tonen i din kommentar inte så härlig. Ha en fin helg.

  2. Maria

   Varför tar du inte Hugo till golfen? Det finns en bra golfbana i javea i spanien. Bra hotell med. Sen finns det en fantastisk restaurang i denia en bit bort som heter quique da costa. Se bara till att boka nån månad i förväg. Sen finns det mycket att göra och se förutom golfen.

Visa alla 29 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting