Allmänt

Uribe/Rosas flyttar in

Idag så åker Hugo över till Tallinn tillsammans med min styvfar Love och hans lillebror Liam. Min mormor hade en lägenhet där förut som nu är såld men möblerna blev kvar så grabbarna ska ta med dom hem till Sverige. På tisdagsmorgonen är dom tillbaka så idag flyttar jag och Molly in till mamma. Mamma bor kvar i det huset där jag bodde innan jag flyttade hemifrån. Det huset är det jag fortfarande tänker på till ordet ”hem”. Däremot så är det sällan som jag sovit över eftersom att vi bor i närheten. Mamma har lovat att jag och Molly ska få sova i hennes säng som står i mitt gamla tonårsrum.

Det kommer bli mysigt att få vara hemma hos mamma i några dagar. Få sällskap, underhållning av Molly, färdig middag med mera. Ordet trött passar inte in på vad jag är idag. Känner mig utarbetad både fysiskt och psykiskt. Veckan har varit lång och jag hinner inte vila. Tusen bollar i luften är vardagsmat för mig och jag gillar när det händer saker men ibland blir det lite för mycket för mig själv. Känner spänningar i hela kroppen och trots att jag bara sover 4-5 timmar per natt så har jag svårt att somna för att jag är uppe i varv. Så denna söndag ska gå till att inte göra någonting. Bara vara hemma och leka i soffan. Hörs sen! =)

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting