Dagens matTräning

Uppladdningen har börjat

För morgondagens lopp. Arena Run, loppet på fem km med en massa roliga hinder. Jag har vilodag från träningen idag och börjar ladda kroppen genom att få i mig en massa kolhydrater som kommer att vara mitt bränsle imorgon!

Startade dagen med en proteinrik havregrynsgröt med blåbär. Och varför käkar jag havregryn och blåbär?

Havregryn:

Rik på kolhydrater som ger min kropp energi. Havregryn innehåller en massa vitaminer och mineraler (t.ex. B och E-vitamin) som hjälper till att hålla sjukdomar borta såhär mitt i Vabruari.

Havregryn innehåller också protein som gör att man håller sig mätt länge samt nyttigt fett som gynnar blodcirkulationen.

Blåbär:

Blåbär innehåller en massa vitaminer! Och har du träningsvärk kan blåbär till och med lindra den.

-Läs varför blåbär är bra att äta HÄR

Recept på min blåbärsgröt:

-1 dl havregryn

-1 dl vatten

-1 dl havremjölk

-En näve med blåbär

-En nypa havssalt

-En nypa kanel

Blanda alla ingredienser i en kastrull (även blåbär) och rör om gröten tills den blir kladdig. Häll över lite mer blåbär och havremjölk som topping!

3 Kommentarer

  1. Anna

    Älskar din blogg, så inspirerande. Vill bara tipsa om att mixa havregryn innan kokning. Smakar helt annorlunda och lite lättare konsistens. Varierande som gör att man inte tröttnar.

  2. StrongMama

    Det ser sååå gott ut. Jag vet ju att havregryn är jättebra men glömmer ofta bort att ta det, har lättare att slänga ihop en smoothie med bra grejer i istället. Men ska försöka få i mig mer gröt faktiskt. Bra info, älskar allt som är fitnessinspirerat, dvs motion och kost= välmående =fitness kan jag tycka. 😀

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com