Allmänt

Uppe med tuppen

För andra dagen i rad ringer klockan på 06. Likaså imorgon, sova kan jag göra i helgen.

Klockan 08 ska jag befinna mig på en spännande trendrapport framtagen av LOPPIgruppen. Jag kommer att sitta med i panelen och representera ”Millenniemamman” tillsammans med fantastiska Manne Forsberg.

Vem och vad påverkar? Vem engagerar? Vad är drömmarna och rädslorna? På plats finns Cristina Lázaro Morales som har lång erfarenhet av just trend och omvärldsanalys.

Vem är då Milleniemamman? Hur tänker hon, det är det jag ska berätta i panelen denna morgon. I publiken finns stora kunder och mediahus, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite nervös! Nästan att jag ska unna mig en god kanelbulle efteråt. I eftermiddag väntar en fotografering tillsammans med Polarn och Pyret. Ikväll väntar träning tillsammans med Niki på WÖRKOUT!

Ha en fantastisk morgon allesammans =)

Om jag var en pudel skulle jag förmodligen sett ut såhär

IMG_7957

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting