InredningTips

Unna dig själv en fin morsdagspresent

 

I annonssamarbete med Desenio

Snart är det morsdag, och jag tycker att alla underbara mammor där ute är värda ALL kärlek och omtanke varendaste dag! Och jag hoppas innerligt att ni kommer bli firade av era små kärlekar nu på söndag. Inför morsdag så passade jag på att unna mig själv en liten present i form av nya posters från Desenio.

Jag ääääälskar min fotovägg ovanför soffan och brukar kvartalsvis byta ut posters. Med min kod  ”PaulaRosas” får du 10% extra på Desenio’s 25% helg kampanj. Koden gäller fram till 27 maj. (gäller ej frames, handpicked & personal posters). Så passa på att unna dig själv lite nytt och fräscht till hemmet denna helg, det är DU värd. Se Desenio´s fina sortiment HÄRTemat som tavelväggen går i nu går hand i hand med vårt nya spabad. Vi har planerat palmer som står på altanen och ska plantera lite fler så fort bygget av poolen är klar. Så som ni ser följde palm och bad temat med även i vardagsrummet. Min absoluta favoritfärg är grönt och tycker att det gifter sig så fint med just guld.

Det är lätt att fånga upp färgtemat med mina prydnadssaker i mässing, kuddfodral och plädar. Glöm nu inte bort att använda min kod ”PaulaRosas” för att få 10% rabatt på den redan nedsatta kampanjhelgen med hela 25% rabatt! =)

Mina två favoritplanscher Påminnelse om att leva i nuet M:et & 4 byter jag aldrig bort. Det står för Molly och att vi är fyra i familjen?

Gult är INTE fult! Kände mig fyndig med palmbladet i buketten för att knyta an till vardagsrummets nya tema?

 

3 Kommentarer

  1. StrongMama

    Blir barnen aldrig lite avis på varandra, som tex att det finns ett M uppe på väggen och inte ett L? Bara undrar då jag har två tättinpå födda barn jag med. De är jättefina med varandra, bästa vänner och otroligt fina systrar men självklart också tävlingsinriktade mot varandra om föräldrarnas uppmärksamhet så som barn brukar vara. Mest en nyfiken fråga.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting