Recept

Ugnsomelett alá Daily’s

Både jag och Mikaela ÄLSKAR Daily’s cafés matiga omeletter. Så idag testade vi att efterlikna chèvreomeletten.

Perfekt lunch!

För en Chèvreomelett behöver du:

3 ägg

En skvätt grädde

En näve kokad broccoli

Strimlade soltorkade tomater

Chèvre

Salt

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda ägg, en skvätt grädde, strimlade soltorkade tomater och salt i en bunke.

Placera ett bakplåtspapper i en ugnsfast form (eller använd en ugnsstekpanna) och sprid ut den kokta broccolin. Smula sönder chèvren och häll över äggblandningen.

Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter (håll koll på gräddningen).

Toppa omeletten med keso😋

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting