Allmänt

Tusen tack

Men hallå. Finisar. Vad fin du är som har nominerat mig till ”årets personliga” blogg på Finest Awards. Det genuint glädjer mig att det jag gör uppskattas hos dig! Galan äger rum den 20e April så fram tills dess är det fritt fram att rösta. Jag är bara glad att jag är nominerad och det skulle såklart vara superkul om jag vann.

Även Hugo är nominerad i ”årets träningsblogg”. Likaså min grymma Pischa. Åh det kommer att bli spännande att se vem som tar hem det priset men jag hoppas att du också vill lägga en röst på antingen Hugo eller Pischa. Eller båda. Eller alla oss tre =)

Tusen tack för att du har nominerat mig, vill du lägga din röst så kan du göra det här.

1452691869-11625

4 Kommentarer

  1. Jenny

    Jag har röstat på dig och Hugo! Älskar era bloggar. 🙂

    Något av det bästa med din blogg måste vara att du skriver ”du” och inte ”ni”. Det känns på något sätt mer personligt och man mår liksom bra i kroppen när man läser det, det känns som att du pratar direkt med en. 🙂

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting