BröllopTips

Trycket till bröllopet

 

Inlägg i samarbete med The paper Story

Allt som trycktes kom från the paper story. Vi startade vårt samarbete redan vid ”save the date”. Inför dagen D valde vi serien ”mjuk eukalyptus” just för att vi hade eukalyptus i buketter och som blomma till dukningen. Det passade bra i våra färger också: Grönt, vitt och rosa.

 

Använd koden paula15 och få 15% rabatt. Koden gäller fram tills den sista november. Kika på utbudet HÄR

Vi bestämde oss för att köra på: 

-Namnskyltar

-Menyer 

-Bordsplacering 

Vi struntade helt i vigselblad till kyrkan, det kändes onödigt

Här ser ni också menyn: 

Är löjligt glad över bordskartan. Hur man ska skriva bordsplaceringen… Som jag har googlat och tittat på pinterest. Hittade den guldiga ”ramen” på Ikea. Köpte guldiga klämmor från bokhandeln och hängde fast bordsplaceringen från The Paper Story:

3 Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Vad stod det på efterrätten? 🙂 Kan inte läsa skrivstil. Gud vad god meny och så bra att det fanns alternativ för alla 🙂

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting