Tips

”Tripp Trapp” & presentkort

Det är många som undrat vad vi har för matstol till Molly och det är en ”Tripp Trapp” från Stokke. Fungerar hur bra som helst och den är väldigt användbar då Molly kan använda den både nu när hon är bebis och tex 5 år. Vi valde stolen i färgen vit och med ett snyggt skydd över. Vi spenderar mycket tid i stolen då det är där hon blir matad. Funkar även hur bra som helst när Molly har tröttnat på att ligga på golvet, då sätter vi henne där och konstigt nog nöjer hon sig bara hon får komma upp lite över markytan.

Just nu har babyland.se ett erbjudande på att om man köper en Stokke ”Tripp Trapp” så får man ett presentkort värde 100 kr att handla för. När man har klickat i stolen i varukorgen så läggs presentkortet automatiskt in och det ser man när man kommit till kassan. ”Tripp Trapp” finns här.

5 Kommentarer

  1. hannah

    Jag köpte också en Tripp Trapp, men när min dotter blev ca. 6 månader gammal och ville äta och slabba själv så var det ingen bra stol! Så mycket jobb för att hålla den ren! Då köpte jag en sån plast från Ikea. När hon blivit duktigare på att äta själv tänker jag byta till Stokken igen, är en smidig stol som man kan ha från nyfödd (med babyinsatsen) till vuxen ålder!

  2. Hanna E

    Visst är den toppen, speciellt nu när de har utvecklat bygelkittet så att det ger bättre stöd än vad de ”gamla” gjorde. Vi hade en stol från IKEA i början och bytte till Tripp Trappen vid ca 1 år när barnen suttit helt stadigt.

    Dock har vi inte kunnat använda den så länge som till 5 år, 3-åringen vägrade sitta på den (storasyskonet sitter ju på vanligt stol) så för några månader sedan sålde vi den och det är faktiskt en liten lättnad för nu slår vi inte i tårna lika mycket som tidigare.

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting