Träning

Träningsveckan är avklarad

Alla har problemområden när det gäller kroppen och träning. Jag tycker som många andra tjejer att ben, lår och rumpa är svårt! Jag styrketränar samtidigt som jag fettförbränner mycket genom thaiboxning, löpning och powerwalks. Nu har jag proffshjälp vid min sida, Bea!

Bea är som en vandrande träningsguru. Hon vet allting och kan alltid förklara när jag har frågor. Det som hände när jag blev gravid var att rumpa och ben blev bredare. Än idag jobbar jag på att bli starkare och få bort fettet men det är svårt och tar tid. Vill du veta hur du tar bort fettet mellan benen/på benen på kan du klicka HÄR för att läsa mer på Beas blogg!

Dagens träning var rolig. ”Hundringen”. 100 repitioner av allt =)

Armhävningar

Axelpress

Utfall med vikt

Squats med kettlebell

4 Kommentarer

  1. Rosanna

    Bra jobbat! Duktigt att du får till så många pass i veckan med familj och barn 🙂

    jag upplevde att rumpan sjönk under graviditeten och jag började försiktigt att bygga upp balans och styrka innefrån ut när jag började träna igen. När bäckenet hade blivit stabilt igen och jag fick bra kroppskontroll så började jag lasta på vikter. För jag ville byta bort fettet mot muskler, och det funkade bra för mig. När jag ser dina bilder ser men att du kämpar! Och jag vet att du tränar med Bea som ät utbildad, jag tog också hjälp av en PT och det har varit guldvärt! Men det jag tänkte komma till är att jag tror du klarar mer, att du kan säkert höja vikterna i både utfall och kettelbellswing. Självklart ska du lyssna på din egen kropp och göra det som bäst för dig! Men för att bootsa varandra lite så tror jag du är starkare än vad som visas på dessa bilder 🙂 och för mig, funkade tung styrketräning i kombo med intervaller super för att få vältränade ben igen.

    Ha en fin dag!

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting