Träning

Träning- sen choklad

Jag sätter ingen superpress på mig själv här nere. Träningen är till för mig själv nu. Hugo kör på boxen nästan varje dag, jag har ingen direkt möjlighet till att följa med. Jag är glad om jag får träna tre gånger i veckan. Löpning är enklast att få till, när alla hänger nere vid poolen så smiter jag iväg en 25 minuter. Då har alla gjort sitt, och jag får hjälp med uppsikt över mina ungar. Grabbarna tycker att det är kul med träning så Hugo brukar snickra ihop lite woddar. Pass där man blir klar på ish 15 minuter. Det räcker så.

Hur semester-tränar du? Får du in rutin över träningen? Något som jag tycker är lustigt med mig själv är att jag alltid går ner i vikt i semestern. Trots att jag äter sämre. Det borde vara tvärtom, att man samlar vätska. Det skulle vara att man tappar muselmassa. Jag får lyfta tungt igen när jag kommer hem =)

Idag sprang jag fyra kilometer i värmen. Runkeeper berättade att jag hade sprungit 970 m på fem minuter som bäst. Nästa gång ska jag komma över en kilometer på fem minuter! Efter löpningen tränade vi allihopa vid poolen. Simning, burpees och airsquats. Usch vad flåsigt det var.

Och nu, choklad!

P7081654

Jag och Lisa i poolen efter en wodd häromdagen

P7061652

11 Kommentarer

 1. Roya

  Hej!

  Känner bara att ja måste få skriva av mig och se hur du upplever situationen vi är i. Har förstått att du/ni varit i liknande situation med Molly. Valde att skriva åt dig eftersom du lätt är en av de smartaste och klokaste människa jag vet. Det är nämligen så att jag och min sambo nu fått veta att jag är gravid i vecka 7 och vi är båda väldigt chockade och vi har svårt att veta vad som är det bästa valet i denna situation. Min sambo säger att han inte känner sig redo för ett barn medan jag är helt där mittemellan. Jag är redo och jag håller gärna barnet om han vill men jag har svårt att göra det om han inte känner samma. Vi har diskuterar och han vill inte pressa mig och han anser att jag gör sista beslutet och han stöder mig oavsett. Jag har varit glad, ledsen samtidigt som jag kännt mig lycklig. Att bli gravid är många kvinnors önskan och det något många drömmer om, men som aldrig blir verkligt pga. av olika skäl. Det är något så otroligt fint om man verkligen tänker efter! Det har varit fruktansvärt jobbigt att hamna i denna situation i misstag och jag känner bara mer och mer hur ont det gör i mitt hjärtat om ja skulle göra abort. Hur gör man i denna situation? Vet att du inte kan göra ett val för någon annan, men ja vet att du ha mycket smarta tankar! Du har en härlig familj! Tack snälla, kram!

 2. Christina

  Jag fortsätter springa kortare rundor i intervaller, varannan till var tredje dag. Gör yoga ca 30 min varannan dag och sen fortsätter jag äta lagom av allt,. Jag är inte lika sötsugen längre sen jag gjorde en kickstart i december 🙂 Härlig er semester ser ut!

 3. Jennifer - Ännu en bebisblogg

  Jag tränar nästan mer på semestern, haha! Får till fler promenader/powerwalks på morgon/förmiddag och sen, vissa dagar, ett pass på gymmet på eftermiddagen. Alternativt att det i alla fall blir någon träning varje dag. Men det är också för att jag då hittar tid till att träna med familj och vänner, tid som inte finns när vi jobbar på olika tider. 🙂

 4. Sara

  Tränar lika mycket (kanske mer) på semestern. Det är liksom en del av mitt liv. Inget jag slutar med för att det är semester. Det är ju som att sluta gå på toa eller sluta duscha. Nej hualigen 😉

 5. e

  jag brukar också tappa i vikt när jag har semester och är ledig, även om jag äter mer än vanligt och tränar. eller att jag ser mer slank ut. jag tror det kan bero väldigt mycket på hormoner också. när man slappnar av utsöndrar kroppen mindre kortisol till exempel. stress gör ju att man kan bli svullen och gå upp i vikt.

  jag brukar nog träna nästan mer när jag är ledig, eftersom jag då har mkt mer tid än när jag jobbar heltid. men är man ute o reser eller liknande kanske det inte blir på samma sätt. om jag reser nånstans där gym finns så kör jag där, annars kör jag nog mest löpning, som du säger är det enkelt att få till. men är man borta bara ngn weekend eller så tycker inte jag man ska känna panik över träning, man får se det som välbehövlig vila o köra hårdare när man kommer hem ist. är man borta flera veckor förstår jag ju att man vill träna, det vill jag med.

  tänkte på, kan du inte gå iväg till boxen medan hugo är med barnen eller om nån annan passar dom medan ni går iväg båda två?

  hoppas ni har en jättebra semester 🙂

 6. Jannice

  Tycker du är grym som får till träningen under semestern. Jag är lite orolig inför min semester, jag har kommit igång så bra nu och är rädd att tappa det.. :/ Men jag ska lägga upp en bra plan och bara följa den så kommer det nog att gå bra! 😀
  Ser riktigt skönt ut att kunna slänga sig i poolen efter ett träningspass 🙂

 7. Elin

  Kan rekommendera vattenlöpning om poolen är tillräckligt djup. Riktigt jobbigt!
  Jag brukar oxå springa lite mer på semester utomlands men beror oxå på om hotellet har gym eller liknande. Min senaste semester fanns det bara ett rum som dom kallade för gym med några viktplattor, ribbstolar, och ja lite hopprep osv. Men fick använda fantasin och körde några gånger 🙂 Försäker träna på morgonen så jag har ro att ligga och slappa på dagen om jag vill det!

 8. T

  Tråkigt att Hugo alltid får tid till sin träning men inte du… Han kan väl ha barnen när han tränat klart så kan du åka iväg till boxen & träna lika länge som Hugo?

 9. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

  Jag brukar försöka få till träning varannan morgon när vi är på semester, känns lite ”bättre” med allt onyttigt som slinker ner när man semestrar. Lite vin till maten, någon chokladbit till vinet och sedan lite salt som typ chips. Jag går definitivt inte ner i vikt under en semesterresa. Att jag dessutom är en gottegris som tyvärr släpper lite för mycket på spärrarna under semestern gör i te saken bättre. Det ska jag vara bättre på nästa resa! 🙂 Kram ❤️

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com