Träning

Train together- stay together

Vi startade denna långfredag med ett pass alá Hugo. När barnen var mindre funkade aldrig mini sats. Det var alltid ”Kan Mollys/Leonores mamma/pappa komma till mini sats”. Men nu så, nu funkar det!

Vi körde en tuff wodd på 16 minuter:

-6 Clean and jerk

-20 boxhopp

-16 toes to bar (jag fixar inte det så tog upp benen så långt jag klarar av)

Clean and jerk

BoxhoppToes to bar

Det vart en riktig svettfest. Vi pustade ut en stund innan vi gick på avslutningen på 45 stycken thrusters och burpee. Här kan man välja själv hur man fördelar övningarna, jag körde på tior.

Jag älskar att träna tillsammans med Hugo. Dels för att få lite kvalitativ tid men också för att få hans input. Frågar alltid vad han tycker om min rörelse och hur jag kan tänka för att få bättre teknik på skivstången.

-Tycker du om att träna ihop med din partner?

5 Kommentarer

  1. Jennifer

    Idag gick jag och min man på pw i solen på stranden i Brasilien medan vår sons farmor hängde med sitt barnbarn. Så härligt!

  2. Malin

    Jag älskar att träna med min partner! Varje lördag kör vi på SATS ett riktigt svettigt crossfit pass med några andra. Älskar att få den positiva energin från andra och från min partner. Är gravid i vecka 29 men kör på ändå och anpassar efter vad jag klarar av, men är stolt att jag genomför dessa övningar trots stor mage. Blir lättare att komma tillbaka sen också hoppas jag. Jag vill bli stark och ha den här gemensamma grejen med familjen – vår son på snart 9 är bättre på flera övningar än vad jag är! Sååå kul!! Och du är en stor förebild när det kommer till att träna för livet, för familjen och för att må bra och orka <3

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com