Bilder

Touch down Visby

& incheckade på vårt hem för de närmsta dagarna!

Vi bor på Clarion Hotel Wisby och det känns himla lyxigt att bo innanför ringmurarna.

Lättillgängligt att upptäcka mer av Visby med endast promenad på kullerstenar, rosenbuskar och vackra byggnader.

”Det ser ut som gammeltiden här”

På fredag byter vi boende och återförenas med Hugo. Gud vad jag ser fram emot dessa dagar här på Gotland, nu väntar två mysiga tjej-dagar♥️

5 Kommentarer

 1. Joss

  Vi ska snart till Gotland och ska bo på samma hotell.
  Hur ser det ut med frukosten, är det buffé? Är poolen öppen?

 2. S

  Hej Paula!
  Jag har följt dig sedan du var gravid med Molly och älskar din blogg. Du verkar vara en fantastisk mamma och person!
  Måste fråga hur din upplevelse kring abort är? Vet att det är några år sedan du gjorde din. Tänker du på det idag eller gör man inte alls det en stund efteråt? Ångrar du dig?
  Jag har två barn, 5 och 3 år. Plussade imorse och är därmed gravid med tredje, trots skydd.
  Vi har pratat om ett eventuellt tredje barn som sladdis om några år. Vi båda är unga föräldrar och har planer inom det närmsta året, bla bygga ut huset.
  Känner mig så kluven över detta. Är inte ens säker på om jag vill ha en tredje. Tycker det är så smidigt med bara två barn, man kan alltid dela på sig om barnen vill olika eller om man behöver vara på två ställen vid samma tidpunkt. Tänker framförallt till kommande fritidsaktiviteter. Det är nog egentligen det mest skrämmande med det, att få tiden att räcka till. Vill ju fortfarande kunna ge mina två stora lika mycket tid som nu…

  Vore väldigt tacksam för svar och input från både dig Paula och andra läsare.
  Ni som har tre barn får gärna dela med er av er upplevelse i att gå från två till tre barn och hur er vardag förändrats och har barnens syskonrelationer förändrats? Hamnar någon ”utanför”? Tänker att två oftast håller sams och leker bättre än tre?

  Kram ❤️

  1. Josefine

   Vi fick 3 barn på 4 år. Och jag upplever att det inte alls var nå stor förändring att gå från 2 till 3. Större att få från 1 till 2.
   Idag är dom 7,5 och 3 och vilken relation de har till varandra.. Helt fantastiskt att se varje dag ❣️

   Ibland går inte livet att planera. Men jag tror att om du vill göra abort så ska du nog vara helt säker på att ni inte vill ha det tredje barnet, det är ändå något som du kommer att ta med dig i livet. Om du är osäker så kan risken vara att du mår dåligt över beslutet?

   Hoppas du får klarhet i hur du vill göra.
   Men mitt råd är, KÖR! ❣️
   Vi väntar vårt fjärde barn just nu, och både jag och pappan känner oss så lugna och trygga i vår roll som förälder och det är det som blir den stora fördelen med att få flera barn, man blir så trygg med allt.

   Kram till dig ❣️

  2. Eva

   Hej S! Jag har tyvärr inga egna råd att komma med, det enda jag kan ge som råd är att boka en tid för att gå och prata med någon! Tänker iaf att tex. kyrkans diakoner ofta har möjlighet att snabbt ta emot människor och lyssna på deras problem och ställa frågor som kan hjälpa en att reda ut ens tankar. Eller ring någon nummer man kan ringa till om man har funderingar, har inte så bra koll på vad ni har i Sverige. Men för att inte råka ut för någon som inte kan hålla egna åsikter i styr kan det förstås vara bra att berätta om ditt ämne redan när du bokar och se om de är rätta personen att prata med eller om det inte fungerar. Det sista man behöver i en sån situation är ju en ”moralpredrikan”. Hoppas det reder upp sig!

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting