Bilder

Touch Down Stöten

Vi är framme i stugan och REDO för att sova. De sista två timmarna i bilen var tuffa, men vi kom fram och är glada över att vara här. Vi hann inte se mycket men Stöten känns lovande, som att det kommer att passa oss väldigt bra!

Imorgon bitti har barnen skidskola, vi bokade det hemifrån så att dom har en lektion varje morgon fram till söndag.

Innan vi åkte till vår stuga åt vi middag på en av alla restauranger. Jag låt en ljuvlig gösfilé med tre varianter på blomkål. Familjen åt burgare

Mallig tjej💗

Godnatt kottarna

Ait kompisar, vi hörs imorgon. Godnatt 😘

5 Kommentarer

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com