Dagens matTips

Tips till god omelett

Jag älskar caffén som serverar goda omeletter till frukost. Svängde in på Café Orion vid Odenplan och åt en omelett med fetaost, spenat och tomat innan ett frukostmöte😋

-Har du tips på goda frukostställen i Stockholm?

1 Kommentar

  1. JLB

    gud vad gott de såg ut, jag blir så sugen på att åka till Umeå bara för att få äta på Finas avion som Gabriella Joss alltid skriver om och lägger upp fantastiska bilder från, ser ju sååå goott ut! de är de sämsta med att bo i småstad, att de inte finns några ställen att äta frukost på mer än dom klassiska konditorierna och mcd..

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com