ReceptTips

Tips till en grön smoothie

Vad gör du för att orka och må bra? Jag tror att nyckeln till att just orka ligger bakom att ta medvetna val. & dessa val kan ju såklart variera från dag till dag!

Just frukost och mellis är viktigt för mig, under en dröm-matdag får jag i mig två mellanmål. Ett på förmiddagen och ett innan hämtningen av barnen.

& just smoothies är tacksamt. Det går fort, och man kan dricka det i farten. Har totalt snöat in mig på vuxenvälling och har druckit denna i ett par veckor:

-Två dl yoghurt eller kvarg

-2 msk vuxenvälling

-Grönkål

-Frysta eller färska bär

Vad dricker du helst i smoothin? Det är smarrigt med fryst banan & avokado också!

14 Kommentarer

 1. Victoria

  Hej,
  Jag blir inspirerad av dig! Är trebarnsmamma som älskar crossfit. Kan inte du dela med dig av hur du uppnått din superkropp (globala) både berätta om tankar kring mat och träning.

  Kram till dig!

 2. StrongerLife

  Min smoothie på morgonen (bland annat) är kvarg, lättmjölk, halv banan, blåbär och lite linfröolja. Annars kan man även ha mandelmjölk, blåbär, mango, kvarg och lite linfröolja. Så jädrans goda. Jag tror jag har tusen recpet på lager haha, smoothies är min grej. 🙂

     1. Paula Rosas
      Paula Rosas

      Bilden är tagen i samma veva som Berocca, men det här inlägget har inte vinkeln mot samarbetet utan ett tips om en grön smoothie och att man kan använda sig av just vuxenvälling. Ska väl inte behöva skriva ”i samarbete med Arla, Semper, Kitchen Aid och Berocca för att dom företagen syns i bild?

 3. Ellen

  Dricker varje morgon smoothie på:
  Lite fryst mango
  En halv avokado
  Riven ingefära
  En halv pressad citron
  En kiwi
  Ganska mycket färsk bladspenat.

  Mår så bra av den. Testa!

Visa alla 14 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting