Dagens matTips

Tips på världens enklaste (och god) frukost

Det här älskar vi, här hemma. Ägg i kopp. Både jag och Hugo är uppväxta med det här vid frukostbordet från vårt chilenska ursprung.

Gör såhär:

Koka äggen i ca sex minuter (så att gulan fortfarande är lite lös).

Skala äggen och mosa i ett glas. Häll på lite citronsaft, salt och olivolja😋

9 Kommentarer

 1. Emma

  Koka upp vattnet först o lägg i äggen när vattnet kokar, o koka i 6 min
  Då är gulan inte rinnande men fortfarande lös 🙂

 2. Patricia

  Min mamma gjorde alltid huevo a la copa till mig när jag var hemma sjuk som liten, är hel chilenare :). Men hon har brödbitar i och olivolja istället för citron och massa salt och peppar. Är såååå gott! Ska testa er variant också någon dag 😛

 3. Emma

  Prova ett löskokt ägg, varmt ska det vara och blanda med Keso 😋 lite rödlök och tomat går också bra till. Sååå gott!!

 4. Mimmi

  Så imponerad av din träningsresa! Läste ditt inlägg om att nu försöka varva ner lite och inte träna lika mycket. Jag vill göra samma men tycker det är svårt. Hur tänker du runt detta? Du skrev att du bara tränar 2-3 dagar i veckan nu men enligt dina bilder verkar det vara varje dag?

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com