Tips

Tips på sköna, prisvärda klackskor

Fick många frågor om skorna jag hade i helgen till bröllopstårtsklänningen:


Skorna kommer ifrån Din Sko och kostar 399 kr! Prisvärda och URSKÖNA! Jag har alltid haft problem med att hitta sköna klackskor som passar. Mina fötter är rätt så breda vilket gör att det gör sjukt ont med klackskor.

Nu har jag hittat en modell som passar så idag köpte jag ett par till.

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting