Recept

Tips på helgfyllning till Tik tok wrapen

 

Det vankas helg, och då kan man lyxa till det med den här festliga Tik tok wrapen

För efterrättswrap behöver du:

Libabröd

Nutella

Jordgubbar

Banan

Kommer ni ihåg hur man gjorde? Skär ett snitt intill mitten…

Fyll fjärdedelarna med topping…

Vik ihop, lägg på toastjärnet och …. ÄT!

Kladdigt 😂😂😂Men gott!

4 Kommentarer

  1. Emelie

    Jisses så gott det ser ut! Vet inte om du ser dethär Paula men jag gillar verkligen dina recept och mattips och letar gärna här för att få inspiration. Jag kan dock inte välja ”Recept” under kategorier i menyn på bloggen, utan får gå in på ett inlägg som är ”taggat” som recept och klicka där. Mycket möjligt att det bara är min dator som ställer till det för mig men om inte hade det varit super att ha med det där, är säkert fler med mig som gärna har den kategorin lättillgänglig! Tack för bra blogg! 🙂

  2. Ebba

    Heej! Jag ska gifta mig i sommar och letar som en galning efter den klänningen du bytade om till under kvällen! Vart har du köpt den? Den är så så fin!

  3. Carro

    Nej men sluta! Jag var och veckohandlade idag och utgick från vår veckomatsedel. Vi ska ha hemmagjord kebabrulle på tisdag och till det har vi libabröd. ALLA LIBABRÖD VAR SLUT på Ica Maxi där jag alltid handlar. Vad händer världen? Gör varenda människa TikTok wraps eller? Haha

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting