InredningTips

Tips för att göra barnens sovrum mysigare

Innehåller reklam för Miniroom.se

Som vi har kämpat under helgen! Vi satte upp krokar för att förbereda inför sänghimlar som skulle gå över sängarna. Dessvärre vart resultatet inte bra alls. Barnens nuvarande sovrum är på tok för små för sänghimlar som hänger ovanför hela sängarna.

Med krokar i taket funderade jag på hur jag kunde göra ett alternativ till sänghimmel och göra barnens sovrum lite mysigare och roligare.

Såhär ser resultatet ut!

Vimplar och ljusslingor som hänger i krokar från taket.

Barnen tappade nästan andan när dom såg detta för allra första gången.

Det jag gillar med Miniroom är deras annorlunda varumärken. Miniroom är inte webbutiken som är en i mängden utan utbudet är snarare unikt. Här finns det maaassor av fina sänghimlar och har ni plats för en så rekommenderar jag er verkligen till att kika in hemsidan. Eller om du istället är sugen på min variant på alternativ till sänghimmel finns det också gott om vimplar och ljusslingor.

Fick fram en rabattkod så om du uppger PAULA får du 25% rabatt på hela Miniroom Collection i 4 dagar.

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting