KärlekTräning

This is WÖRKOUT

 

Tänk att man kan hitta ett ställe där man egentligen går till för att träna, men som blir något helt annat. Jag känner mig hemma på WörkOut. Jag älskar alla människor där och det känns mer som en klubb än ett gym.

Här hälsar vi på varandra vid namn, och man lär känna varandra. Här finns det ingen prestige, utan alla tränar efter sin egna förmåga. Vi hejar, och vi peppar varandra. Och varenda en gör framsteg. Vi blir starkare. Både fysiskt och mentalt. Det är roligt att följa varandras resa och se hur individer blommar ut.

Just nu pågår nedräkningen till vår gemensamma träningsresa till Costa Rica i mars. Varje gång pratar vi om hur vi längtar och ser fram emot resan.

För ett par år sedan hade jag inget intresse för en skivstång. Jag ville inte träna mina armar ”för jag ville inte se ut som en kille”. Idag har jag muskler på ställen där jag inte ens visste om att det fanns muskler. Idag vill jag bli starkare för att kunna hantera ännu mer vikt på skivstången. Idag ger skivstångsträning mig ett rus, likt som man får när man är riktigt här. Och det är just därför jag älskar just styrkefesterna på torsdagskvällar. För då får jag umgås med den älskade skivstången!

Jag är stolt över min fina vän Pischa och min PT Kalle. Hur dom varje dag ser individer och lär känna enskildas styrka och svagheter. Jag är stolt över att vara en del av wörkout <3

Bilder: @virginiama72

Igår var det jag och Meley som köttade tillsammans

Vi körde ett styrkekomplex där vi två gånger bara skulle lägga oss ned på golvet och blunda i 12 sekunder

Vi jobbade med gummiband 

Trött!

3 Kommentarer

  1. Amanda

    Hej! Jag måste få fråga dig vad du har för träningsskor? Jag springer intervaller, går på grit, gymmar, bodypump osv.. men vill ha en bra sko som funkar till allt! Har du någon du skulle kunna rekommendera? Hade vart så tacksam för svar! 😊

  2. Jessica

    Hej Paula! Jag undrar hur du får ihop träning och barnen på kvällarna när Hugo är borta? Är det nån av era föräldrar som tar hand om dom medan eller hur gör ni?
    Du är grym! 🙌

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com