@ The Studio | Paula Uribe
paulas

Paula Uribe

Annons

@ The Studio

Godmorgon allesammans,

Jag står utomhus med alldeles för lite kläder. Jag och Emma bränner av några coola bilder inför kommande samarbeten. Det var en orolig natt med lite sömn, och så är jag mör i kroppen efter gårdagens träning. Men det är roligt. Det jag älskar allra mest är att jag arbetar i projekt. Nya projekt, nya infallsvinklar.

Senare idag kommer Hugo dela med sig av sina erfarenheter av missfallen och aborten. Jag vill egentligen bara säga tack till alla er för er kärlek. Det känns som att majoriteten är stöttande gentemot varandra och att alla har förståelse för att man tar olika beslut beroende på vart man befinner sig i livet. Jag har full förståelse för att det finns dom som inte delar min mening om att abort. Det är viktigt med skydd och det bör både killar och tjejer använda. Abort kan vara jobbigt, ett tufft beslut. Det kan göra ont och det kan bli komplikationer. Så jag uppmanar mina medmänniskor att verkligen ta ansvar för preventivmedel.

IMG_0589

IMG_0602

IMG_0609

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons